• 124
    içimizden biri. abilerin kralı.

    27 mart 2012 galatasaray busto arsizio voleybol maçında nasıl da parçaladı kendini yine ıslık ıslık diye. galibiyete çok sevindi senin gibi benim gibi. euroleague maçları ise yanlış telafuz ettiği yabancı basketbolcu isimleriyle daha bir güzel. o gerginliğimizi alıp götürüyor. tv başında izlenen maçlarda aynı onun ettiği şekillerde telafuz eder olduk güzel hareketlerde basketbolcularımızı.

    uğurludur da ayrıca. güzelliklere imza atıyoruz sesiyle hep birlikte.

    hangi maç hatırlamıyorum ama (u: 2010-2011 play - off final serisinde ki fener maçlardan biri olma ihtimali çok yüksek) abi koyduk mu sorumuza verdiği cevap hala hafızamda. * *

    dedim ya içimizden biri.

    edit: genelde galatasaray lehine haber yapar. ben kasti bir terso haberini görmedim. basında böyle galatasaraylıların olması faydalıdır.
    ayrıca ben işte tam da onun sanki nevizade'den biraz önce çıkmış gelmiş kafasını seviyorum arkadaş. yaka lakovic mi laka lakovic mi galatasaray medikal park mı galatasaray medikıl park mı prestın sumpert mi prestın sampırt mı pek ilgilenmiyorum açıkcası. sen o sayıların coşkusuyla yanlış söyle arada bir bu isimleri yeter ki o coşkunu kaybetme.
App Store'dan indirin Google Play'den alın