resim
Ziya Şengül
Mevki:On Numara
Doğum:01.01.1945
Ölüm:26.02.2023 (78)
Uyruk:Türkiye
  • 140
    26 mart 2012 tarihli telegol programında sinsiliğin dibine vurmuştur. bu yaşta adama bu tarz bir tabir kullandığım için de çok üzgünüm. ama tarihe not düşülsün bunlar.

    kendi ağzını açamazdan alttan alttan konuşanlara sufle vermiştir tek tük kelimeleriyle. örnek vereyim gözünüzde canlansın:

    fatih terim'le erman toroğlu birbirine girmiş. erman soru soruyor: "peki fatih, culio maçtan 5 önce galatasaray maçında oynamak istemiyorum diyor. bu doğru mu?" bu cümleyi kurarken "oynamak istemiyorum" bölümüne geldiğinde hafif tökezliyor arkadan ziya'nın sesi geliyor "oynamak istemezdim" diye. bunların dışında dedikleri tamamen çarpıtmadır, yalandır. culio seneye galatasaray'da oynicam, bu maçta oynamak istemezdim ama orduspor'dayım ve ordululara saygım var, güzel maç olacak diyor. oynamak istemiyorum demiyor. gidin lokalinizde takılın ne yazık ki artık yaşlılıktan dolayı yeterli beyin işlevine sahip değilsiniz. hepimiz aynı doğal olayı yaşayacağız ama allah hepimizi iftiracı olmaktan, yalancı olmaktan korusun.

    analiz:

    http://www.youtube.com/...aWEPtfDM&t=4m45s

    serhat: orduspor culio'yu kadrodışı bırakarak fesh ederek ne eldi etti?
    arkadan ziya: niye etti?

    yukarıda bahsettiğim olay:

    http://www.youtube.com/...WEPtfDM&t=16m45s

    erman: bu oyuncu neye dayanarak ben oynamasam iyi olur diyor?
    arkadan ziya: oynamak istemezdim
App Store'dan indirin Google Play'den alın