resim
Cüneyt Çakır
Görev:Eski Hakem
Yaş:47
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 297
    yok arkadaş, uyudum uyandım kahvaltı ettim müzik dinledim vs. ama 25 mart 2012 galatasaray trabzonspor maçındaki rezil yönetimi aklımdan çıkmıyor.

    trabzon'un gol olan pozisyonunda faul yok amınakoyim faul yok. o faulden daha sert pozisyonları lehimize çalmadı. ayrıca olmayan faulü çabucak kullandıran hakem, biz çabucak kullandığımızda ise bizi durdurdu, hem de faulü geriden kullanmamıza rağmen. haksız yere eboue ve engin'e sarı kart göstermesini hala aklım almıyor. eboue darbe aliyor sarı yiyen o oluyor, engin diğer futbolcular gibi faul var diye bağırıyor sarı yiyen o oluyor. suratındaki o ürkek ifadeyle yıllardır kart vererek otorite sağlama çabana koyayım ben senin.

    zokora maçta çok güzel "oyunculuk" sergiledi ama oscar'lık performansı kendi ceza sahasında batdal'a doğru koşup kendini yere attığı pozisyondu. buna bile faul veren hakemin giray-batdal ikilisinin hava topu mücadelelerini sürekli kesmesi kaçınılmazdı zaten. ben böyle fiyasko faul düdükleri duymadım arkadaş.

    yönetim susuyor, teknik ekip susuyor ama bu böyle olmaz. bunlara susmamak lazım artık. tamam "öyle bir oynayacaksın ki hakemi bile yeneceksin" ama nereye kadar, sustukça palazlanıyor ibneler. şike olaylarında iyice mazluma bağlayan fenerbahçe'nin hakemler üzerindeki halen süren etkinliği sinirimi bozuyor. önümüzde play-off maçları var artık konuşulsun hakemler, gözdağı verilsin, bu konuda kulüpçe pasif kalmamızı sindiremiyorum artık yeter. hakemleri onlar gibi ele geçirelim de demiyorum, adam olsunlar yeter diyorum zaten gerisini biz hallediyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın