• 209
    head to head sezon oynayanlar için bir kaç tavsiye verebileceğim oyun. öncelikle r.madrid, chelsea , münih gibi takımları alarak oyuna başlarsanız , sinir hastası olabilirsiniz -gerçi her türlü olacaksınız- karşınıza barcelona yı alan bir amatör gelirse messi'nin insan üstü oyunu sayesinde malesef ki hiç bir şey yapmadan sizi yenebiliyor. bence galatasaray'ı alarak rahat bir şekilde başarılı olunabilir. öncelikle galatasaray'ı alırsanız rakipleriniz; s.moskova, cska moskova , anzi , hannover , santos olacaktır. başka takım çıkma olasılığı epey düşük. taktiğimizi yaparken emre çolak ile sabri'yi değiştirmekten başka hiç bir şey yapmamıza gerek yok -son patch ile gelen taktik-. maçlarda öne çıkan bir oyuncumuz yok -santosta ki neymar,anzhi deki eto vb- ama takım oyunuyla çoğu takımı perişan edebiliyoruz. rakip sahaya yavaşça girip, rakibi panik yaptırırsak illa ki bir boşluk buluyoruz. olmadı sağ kanatta sabri inanılmaz hızıyla güzel şeyler yapabiliyor.

    bir de bu oyunda momentum diye bir olay var.misal 4-1 öndesin rakip birden 4-4 yapıyor. ea'nin oyunu dengelemek için böyle bir önlem aldığı söyleniyor zira çoğu kişinin başına gelen bir olay bu. momentumu aşmak için yapmamız gereken şey bir süre kendi sahamızda pas yapmak.

    dipnot: custom gamesdeki head to head te barcelona'yı almadan güçsüz takımları alıp zevkli maçlar çıkarmak isteyen arkadaşlar varsa eklemesini bekliyorum.

    origin id: nizamicedid
App Store'dan indirin Google Play'den alın