• 225
    "gerçek kişilerin yaptıklarının cezasını tüzel kişilikler çekmemelidir" diyerek farkinda olmadan ya da bilerek aziz yildirim‘in sike yaptigini soylemistir. artik demekki is; sike vardi, yoktu, yapildi, edildi, vs. olayindan cikmis ve isi "aziz baskan sike yapmis ama bunu butun bir camiaya yikmamak lazim" mevzusuna getirmistir. bugun resmen araya girerek platini‘yi ikna etmeye calismis ama basarisiz olmustur. kendisine de hak vermemek yanlis olur cunku, asagi tukurse sakal, yukari tukurse biyik. her iki tarafinda gonlunu alacagi bir formul aramistir bugunku konusmalarinda ancak platini‘nin de dedigi gibi; kurallar net ve aciktir, uygulanmak zorundadir.

    ayrica soyle birsey daha var. fenerbahce taraftarinin hep söyledigi, "devletin isi fenerle degil, devletin isi aziz‘i al asagi etmek, ihaleler cemaat vs." sözleri, eger fener kume dusmez ve sadece aziz yildirim iceri girer veya ceza alirsa gerceklesmis olacak. böyle bir durumda hem aziz yildirim‘i yedigi, hem de fenerin kume dusmesine musade etmedigi icin iki buyuk kulubun taraftarlarinca protesto edilecektir ki böyle bir riski almaz diye dusunuyorum.

    basbakanin, bugun feneri kurtarmak icin elinden geleni yaptigini ve artik kenara cekilip olacaklari izleyecegini saniyorum..
App Store'dan indirin Google Play'den alın