• 221
    gercek kisilerin sirf kendi egosunu tatmin etmek icin sike yaptigini sanan basbakan. sonucta gercek kisiler bir futbolcu transfer ettiginde, tuzel kisiler bundan seyirci olarak faydalanmiyor mu? ya da tuzel kisilerden "sikeyi gercek kisiler yapmistir, biz desteklemiyoruz" diye bir tepki mi gelmis? aksine bu tuzel kisilikler, sike yapmasina ragmen gercek kisilerin posterini ataturk misali stada asip, her macta lehine tezahurat yapmamislar mi?

    baskanlarinin ne yaptigini bile bile onu camiadan uzaklastirip bu konuda hareket etmeyen tuzel her kisiyi sike baglar. sike yapana destek veren herkes sikeye dahil demektir. kaldi ki uefa da bunu görmus ve toplantida bu konu hakkinda gerekli ayari vermistir. gercek kisiler de babasinin hayrina sike yapmadi heralde...

    basbakanin spor gibi siyasetten cok ama cok uzak olan bir konuda görus bildirmesi dogrudur yanlistir bilemeyiz. ancak kendisi konumu itibariyle her ne kadar fenerbahceli olsa da, butun o hakki yenilmis takimlara esit mesafede kalmalidir. kendisine yakisan budur.

    daga cikmamis, herhangi bir silahli eyleme katilmamis ve bu konuda dolayli yoldan en ufak bir suc islememis birini, meydanda pkk lehine slogan atiyor diye iceri tikip cezalandiriyorsak, sike yapmis baskanlarinin maskeleriyle maca gelen, baskanlari icin yuruyus duzenleyen, her macta lehine tezahurat yapan camiayi da cezalandirmaliyiz. ki bunun cezasida kanunda bellidir. belki hapis cezasi agir olabilir ancak, kume dusurme ve spordan men makuldur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın