• 119
    turkiye‘deki internet altyapisi ve hizindan bir haber olup, buna ragmen internet uzerinden hizmet vermeye calisan digiturk‘un web platformu. senin neyine arkadas hd ya da stream yayin? en kral baglanan 8 mbit sinirli internetle baglaniyor, koyuyorsun serverlarini turkiye‘ye hizmet vermeye calisiyorsun. dunyanin en boktan internet alt yapisinda böyle bir ise girisilir mi? 80 milyon nufus parasina kiyip, aylik uye olup maclari seyretmez,destek olmaz ama derbi olunca saldirip hizmet bekler. gidin limonlu link icin ferahlayin. bu hata hem bu hizmeti vermeye calisanin hem de turkiye‘nin internetteki geriliginden habersiz, para verip internetten mac seyretmeye calisanlarin hatasi.

    oysa ki, yurtdisina hizmet verdigi ve serverlari amerika‘da olan diger versiyonunda, cok ama cok nadir sorun yasadi bu bunye. hicbir maci kacirmadigi gibi, 17 mart fenerbahce galatasaray derbisini de bastan sona sorunsuz piril piril hd ile seyretti. ara sira sorunlar yasayip kufur de etti ama yine de koca bir sezonu internet uzerinden seyretti. hatta önumuzdeki trabzonspor derbisinde, skype uzerinden sansli bir kisiye screen sharing yaparak mac bile seyrettirebilecek kadar internet altyapisina guvenmekte ve bunun tamamen turkiye‘nin alt yapisi ve yavas interneti ile alakali oldugunu ispatlamak istemekte bu bunye.

    kisacasi, platformun sorunlu oldugunu dusunenlere bir kereye mahsus olmak uzere, adamlarin on numara hizmet verdigini ispatlayabilirim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın