• 260
    20 mart 2012 galatasaray sivasspor maçı sırasında aydın'ın ikinci yarı oyunda olmadığını gören herkes yahu adam kırk yılda bir güzel oynadı neden çıkıyor demiştir. ben özellikle sorguladım kendi kendime. maç bittiğinde oturup hocanın basın toplantısını izleyemediğim için eve gelene kadar aydın'ın neden çıktığı soru işareti olarak kaldı aklımda. eve geldiğimde basın toplantısını izledim ve değişikliğin sakatlık yüzünden olduğunu öğrendim.

    şimdi bu bıyıklı adam yıllardır gazetecilik mesleği üzerinden ekmek kazanıyor di mi? ben kendisine "şahsi" fikrim olarak kazandığı bütün paranın haram olduğunu ve bu mesleği bırakmasını tavsiye ediyorum. nedeni fatih terime sallaması değil. keza sallayacak adam da değil. bunu istiyorum çünkü bu adam gazetecilik mesleğine yakışmayan işini iyi yapmayan araştırmadan sormadan bu meslekten para kazanıyor.

    çok zor değil bıyıklı adam bunları yapmak. maçtan sonra eger mactaysan basın toplantısına git direk katıl (ki hocanın karşısına çıkabilirsen) sor hocam aydını niye çıkardın diye. ondan sonra yaz yazında aydını nasıl çıkarırsın peh peh peh diye. evindeysen ac televizyonu izle. bakalım adam neden çıkarmıs adamı. eger bunları yapmıyorsan ustune birde boyle kısılıksız bır yazı yazıyorsan hakettigin para haramdır. senin sucun zaten bastan belli bir de esin cocukların o haram parayı yemesin. yazık senin gibi insanlara.
App Store'dan indirin Google Play'den alın