resim
Engin Baytar
Takım:-
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:40
Boy:1.76
Uyruk:Türkiye
  • 799
    maclarda forma degisen her "normal" futbolcu gibi kendisi de alex ile forma degismis futbolcu. arkadas ilk defa mi göruyorsunuz devre arasinda ya da mac sonunda forma degisen futbolculari? adam gayet geleneksel bir bicimde formasini degismis ve bu bariz bicimde macin öykusu videosunda göruluyorken daha hakkinda "bik bik bik" konusmak niye? niye bu kadar cabuk gaza geliniyor? iki futbolcu forma degistiyse ne var bunda?

    bir anda adamin olayi "aslansin, kralsin, delisin"den "seni zaten sevmiyordum engin, yakismadi sana, babani da sevmezdim zaten"e döndu...

    engin baytar imparatorun elinde cag atlamis, kendine yeni sayfa acmis ve bu sezon oynadigi futbol ile, kritik golleri, asistleri ile takimina cok buyuk katki saglamis futbolcudur. 65'te dili disari cikip bayginlik geciren bir oyuncudan, 90 dakika sahada basmadik yer birakmayan ve presini surduren dinamoya dönusmustur.

    evet bazi ariza yanlari ve antipati olusturan hareketleri hala var ama biraz sabir gözunuzu seviyim sabir. adam resmen level atladi bu sene ve zamanla daha da gelistirecek kendini yeterki biz sevgimizi ondan esirgemeyelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın