• 1
    benim gozumde (bkz: milan baros'un fenerbahçe maçında direkten dönen topu) ndan daha değerlidir. baros eger o pozisyonda (bkz: 17 mart 2012 fenerbahce galatasaray maci) 50 metre geriye kosup, o mudahaleyi yapmasaydi cok tehlikeli bir pozisyon olacak ve hatta belki fener one gececekti. direkten donen top canimizi yakti ancak bu depar maci kurtardi.
    baros'u gördüğü ahmakça karttan sonra yerden yere vuranlar çok oldu. belki hakliydilar fakat baros'a ruhsuz, takimini satiyor demeden once 2 kere dusunmek gerekir. bu baros'un ilk geriye kosusu degil. hatirladigim 3 4 pozisyon var boyle onemli maclarda ve tabiki gazianteple oynadigimiz kupa macinda tasidigi direk.

    edit: bazi yazar kardeslerim tarafindan boktan bi baslik olarak gorulmus. hakli olabilirler ne diyeyim ancak benim acimdan bir forvet oyuncusunun, rakip takim kontra ataga cikarken 50 metre depar atip atagi önlemesi önemlidir. sizin icin onemli olmayabilir, kimseye bir lafim yok. ancak gokhan gonul onundeki boslugu kullanip sow'a topu atsaydi ve o top gol olsaydi ne tarz basliklar acilacakti? bu kadar cosku olacak miydi?
    belki bu hareketle gelen 1 puan bize sampiyonlugu getirecek. ayni sey direkten donen top icin de gecerli belki kaybettigimiz 2 puan cok sey ifade edecek. neye gore gereksiz, neye gore gerekli bununbir kriteri var mi? volkan'in boynuna taktigi nesne, bittik biz beyler vb. basliklar var sozlukte ve hepsini gayet guzel okuyoruz, yaziyoruz. bana gore gayet de gerekli ve eglenceliler. burasi sosyal bir platform ve insanlar gs ile ilgili goruslerini, bilgilerini ve onemli gordugu seyleri yaziyorlar. buraya emek verip yazi yazan herkesin, yazdigi her kelime onemli ve degerlidir benim acimdan.
    neyse amacim polemik veya tartisma cikarmak degil. ama en azindan bir seyi elestirecekseniz makul olun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın