• 7
    türkiye'de tamamen reklama dönüştü. oyuncu boş mukaveleye imza attığı an, hepimiz onun boş mukaveleye imza attığını biliyoruz. bunun raconu bu mudur? değildir. oyuncu atar, taraftar bilmez. taraftar bilirse, reklamdan öteye geçmez. (alt alta yazınca hakkı yalçın şiiri oluyor)

    bugün ankaragücü iki futbolcusuyla bu şekilde sözleşme imzalamaış. oyuncularımızdan hasan ve veli, boş sözleşmeye imza attılar. bunu da her tarafa servis ediyorıuz ki futbolcularımızın ne denli ankaragüçlü oldukları bilinsin.

    taraftar da boşu filan gördükçe sanıyor ki hiç para almayacak. alacağı minimum para, gene senin ölene kadar çalışsan toplayacağın paranın iki katı. e ne gereksiz yere boş mukavele filan diyerek duygularla oynuyorsun.

    kaldı ki boş mukaveleye imza atan oyuncu, alması gereken ücretin çoğu zaman fazlasını almıştır. niye? çünkü büyük jest yaptı. kulübün evladı.

    sevgili hasan ve veli. boş sözleşmeye imza atın ama bunu biz bilmeyelim. en azından futbol oynarken bilmeyelim. belki futbolu bıraktıktan sonra yenilsen de yensen de'ye çıkıp söylersiniz. zaten o zaman futbol blogları reklamın kralını yapar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın