• 6
    17 mart 2012 fenerbahce galatasaray macı için psikolojik savaşa bu defa murat özaydınlı'nın ve serdar kesimal'ın tahrik edici demeçleriyle başladılar.

    bu macta en büyük kozları saracoğlu stadyumunun özellikle koridorları. bugüne kadar bu stadyumda özellikle de stadyumun 55.000 kişilik kapasiteli yeni halini aldıktan sonra derbi maçlarında korkunç bir terör havası estiriliyor. malesef bunu pisliğin dibine batmış ve gözü tirajdan başka bir şey görmeyen kutsal ittifak fener medyası yazmaz. çok satır arası yazılarda ya da cesur bir yönetici demecinde bu olan bitenden haberdar oluyorsun.

    17 mart 2012'deki maçta beni en çok umutsuzluğa sevk eden bu stadyumdaki terör ortamı! malesef böyle. 11 senedir o stadyumda maç kazanamamamızın sebebi de bu bence. daha önce de kadıköy zor deplasmandı ama böylesine bir terör ortamı stadyumun iç mekanlarında böylesine sistemli yaşatılmazdı. dışarıda belki daha fazlası olur, döner bıçakları havalarda uçuşurdu. bu konuda zizonkovac gibi captano gibi duayenler bizden cok daha fazlasını bilirler. yanlış bilgi varsa düzeltsinler.

    söz açılmışken 17 mart'taki maçtan da satır başlarıyla bahsetmek lazım:

    - şike sürecinden dolayı bu maç çok önemli. masa başında çevirdikleri kirli dolapları yine masa başında sahip oldukları akıl almaz güçleriyşe bertaraf edip neredeyse yapıp ettikleri yanlarına kar kalmasının yanında üstüne bir de tff'lerden 45.000.000 euro para alacaklı duruma gelen küstah bir anlayış. bu küstahlığa karşı eze eze cevap vermenin tek yolu bu ve bu senede bu takımla yapılacak diğer derbi maçlar.

    - bu maç sadece 11 futbolcuya ve arogantlıklarıyla sosyal medyada sallayan yönetici bozuntularına karşı oynanmayacak. bu maç aynı zamanda cengiz çandar'a, bedri baykam'a, uğur dündar'a, ertuğrul özkök'e, cüneyt arcayürek'e karşı oynanacak. kendini entel sanan, aydın geçinen fener fanatizminin dibine batmış rezil kalemler kaybedecekleri bu maçtan sonra o kalemlerini mi klavyelerini mi ne yaparlar, ne taraflara bırakırlar bilinmez!

    - bu maçtaki en büyük kozlarımızdan biri kenardaki hasan şaş hoca. nedendir bilmem bana kral hakan şükür olsun, hasan şaş olsun, kaptan bülent korkmaz olsun kadköy'deki en rezil serilerimizin baş aktörleri de olsa o maçlardaki motivasyon ve hırslarından dolayı hep akılma kazınmıştır. kadıköy deplasmanındaki varlıkları bile benim nazarımda avantajdır. o stadyumdaki pislik gergin ortamın en ince detaylarını mevcut futbolculara harfiyyen anlatacaktır. futbolculuğunda doyasıya yaşayamadığı kadıköy zaferini umarım bu sene allah ona iki defa yaşatır.

    -bu maç mevcut tüm şartları aynı kalıp sadece başka bir stadyumda yine 55.000 fenerbahçe taraftarı ile oynansa takıma olan güven ve inancımda zerre eksilme olmaz, ezer geçer kazanırız derdim. ama o stadyumda özellikle galatasaray maçlarında basının ve medyanın tek kelimesini etmediği öyle rezil olaylar oluyor ki fair play denen olgunun ırzına geçilip adeta fucking play moduna giriyor. oyle bir ortamdan galibiyet çıkması mucize olur. ama imparator da mucizlerin adamı değil mi diyerek kendime bir teselli arıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın