• 6
    daha önce böylesi bir organizasyonu tribünden izleme fırsatına sahip olmadığım için peşin hükümlü davranmak istemem; fakat dün gözlerimle gördüğüm tablo beni üzdü. bir seyirci olarak başarılı bir organizasyon olduğunu maalesef söyleyemeyeceğim.
    atletizm müsabakalarının yapıldığı salonların izleyenleri de, yarışan atletleri de heyecanlandırması gereken bir atmosferi olmalı. bizim salonumuz bu heyecanı karşılayamayacak kadar sıradan bir görünüme sahip. 32 milyon tl harcanmış bu salon için, keşke 64 milyon tl harcansaydı; keşke dünyanın en güzel salonunu biz yapmış olsaydık. ne bileyim bu tip organizasyonların yapıldığı yerler gıcır gıcır olmalı, göz alıcı olmalı. pistin rengi uçmuş, beti benzi atmış; öyle bakımsız bir body salonunu andıran bir hali vardı. bir organizasyona ev sahipliği yapacaksak her şey dört dörtlük olmalı, kusursuz olmalı. ha eğer imkanlarımız elvermiyorsa da bu işlerden uzak durmamız bizim için daha iyi olur sanki. bunları sıradan bir seyirci olarak söylüyorum.

    dün iki ilginç olaya şahit oldum salonda. başbakan, spor bakanı, iaaf başkanı ve türkiye atletizm federasyonu başkanı şampiyona ile ilgili konuşmalar yaptılar. ilginçtir başbakanın hemen arkasında yıldırım demirören oturuyordu.
    diğer ilginç olay için: http://gss.gs/BX8
App Store'dan indirin Google Play'den alın