resim
Hakan Şükür
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:52
Boy:1.91
Uyruk:Türkiye
  • 1526
    hakan şükür'ün bu vekillik mevzusu yavaş yavaş fatih terim'in o meşhur ülkeyi batıran, ocakları söndüren maaşı işine döndü.
    hiddink'in daşşaklarını yalamak için yıllık 8 milyon euro ödenmesine gözlerini kapayanlar, terim'in yıllık 1.2 milyonluk maaşına helallik vermiyorlardı.
    "benim vergilerimden ödeniyor o maaş; haram olsun, hakkımı helal etmiyorum, auvvv" diyen götoşlar her hakkı kendilerinde görüyorlardı.
    sanırsın memlekette onlardan başka kimse vergi vermiyordu.. mesela benim verdiğim vergileri kimse hesaba katmıyordu.

    milletvekili hakan'a gelince başka hiçbir vekil bana onun yaşatmış olduğu sevinci yaşatmadı. ne erdoğan, ne kılıçtaroğlu, ne bahçeli, ne de bir başkası bana hakan'ın yaşatmış olduğu sevinci yaşatamadı.
    ben vatandaşım ve bana verilene bakarım. bu saydığım isimlerden hiç birisi bana hakan şükür'ün verdiğini vermedi. ha verdiği de sadece eskiden atmış olduğu goller, başka bir şey değil yani.
    diğer vekillerin beni sevindirecek bir işe, bir 'gol'e imza attıklarına daha şahit olmadım, olacağıma da inanmıyorum. ha bu durumdan şikayetçi olsam kaç yazar; beni kimsenin iplemeyeceğinin farkındayım.

    mevzu ideal olanı örneklemekse şayet, hakan şükür'e gelinceye kadar eleştirilecek bir sürü vekil, bürokrat, danışman v.s. devletten maaş alan insan var.
    öteden beri "lan abooov bu da mı meclise girdi" diye yandığım yakıldığım bir yığın vekil oldu mecliste. fakat sonuçta onları da hakan'ı da bu halk seçti.
    hakan'a vurmak isteyenler başka sebepler bulmalı, daha kolay bahaneler varken zor olanlarda diretmemeli.

    hakan üzerinden tartışılan konu tamamen düzen ile sistem ile ilgilidir. kanunen bir sakıncası yoksa herkes istediği işi yapabilir.
    mesela ben nihat özdemir'i şu düzende devletle iş yaptığı için değil galatasaray hakkında ileri geri konuştuğu için eleştiririm. bu daha esaslı bir sebep çünkü.
    çünkü düzen nihat özdemir'e devletle iş yapması için müsaade ediyor.

    keşke hakan'ın vaziyetine gösterilen hassasiyet 6222 sayılı yasanın değiştirilmesine de gösterilseydi.
    o yasa meclisin neredeyse tamamı tarafından yürürlüğe kondu ve şike hadisesi patlak verince yine neredeyse bütün meclis tarafından değiştirildi.
    peki benzer hadiseler şu sözlük ahalisinin başına gelseydi o vekiller, o meclis yine kanun değişikliğine gider miydi?
    hiç sanmıyorum; dolayısıyla bir ağacın dalı ile değil de bütün bir orman ile ilgilenmek lazım bence.

    galatasaraylılar uyanık olsun; çünkü bu mevzu eleştiriden ziyade bir karalama kampanyasına dönüşmeye başladı ve çıkış noktası yine aynı.
    yani esas olan 'galatasaray düşmanlığı'; yoksa ülkeye hizmet, vekaletin kutsallığı, ahlak falan hikaye.
App Store'dan indirin Google Play'den alın