resim
Hakan Şükür
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:53
Boy:1.91
Uyruk:Türkiye
  • 1509
    galatasaray taraftarı kendisinin tarihinde galatasaray'a neler yaşattığını , bize ne güzellikler sunduğunu , leeds united'a maçında , arsenalmaçında neler yaptığını , son dakikalarda forvet hattının rakip savunmaya nasıl baskı uygulanır , nasıl bir insan ciğerlerine bu kadar meydan okuyabilir bunu gördü. galatasaray taraftarı kral hakan şükür'ü hala çok seviyor.

    siyasi hareketlerini en başından beri izliyorum. galatasaray'ın aleyhine en ufak bir şey yaptıysa bunu savunan kişiye karşı çıkarım. lig tv' de yorumcu olmuş. e bizim başkanımız değil mi lig tv'ye çıkan ? e bizim yöneticimiz değil mi lig tv' ye röportaj veren hatta özel programlara konuk olan ?
    neymiş efendim kral hakan şükür milletvekili olduğu halde (para için) yorumculuk yapıyormuş. hakan şükür şu yaştan itibaren hiçbir işte çalışmasa hayatının sonuna kadar yeter o parası ona.

    herkesin siyasi , dini bir kimliği vardır. herkes herkese saygı duymak zorundadır ! boşuna demokrasi demiyorlar buna. adı üstünde adam oraya seçildi de geldi. oy verdi bu insanlar yapacak birşey yok. ben vermedim evet ama insanlar verdiyse o da milletvekili olmak durumunda. eminim ben kendisi de milletvekili olduğu için pişmandır. bu kadar tepki göstermek galatsaray taraftarına yakışmıyor. tamam herkes görüşünü dile getirebilir ama bu kadar tepki çok fazla artık. ne olursa olsun bu adamın galatasaray'a zerre zararı dokunmamıştır. kral hakan şükür her zaman kral'dır. benim gözümde her zaman kral olarak , futbolculuk hayatında yaptıklarıyla hatırlanacaktır ve ben eminim kral hakan şükür asla galatasaray'ın zararına bir iş yapmaz!

    sırf siyasi kimliği için bize yaşattıklarını unuttuysak yazıklar olsun bu taraftara. bir laf vardır ''insan oğlu çiğ süt emmiş nankördür'' der...
App Store'dan indirin Google Play'den alın