• 28
    maçla ilgili yazıyı yazmanın zamanı geldi.açıkçası bu maçı yapalım mı diye sorulduğunda çok sıcak bakmamıştım 12numara’nın temsil ettiği kitleyi düşünerek.hatta maç içinde-sonunda kesin olay çıkar tekmeler konuşur diye düşündüm ki o tarz maçlar halı sahada en fazla zevk aldığım maçlardır orası ayrı.fakat öyle olmadı biz ne kadar düzgün sadece topa bakarak oynadıysak karşı tarafta aynı şekilde oynadı skor ne olursa olsun.o yüzden tertemiz-olaysız bizim açımızdan ise çok eğlenceli bir gece oldu.

    ankara tayfası olarak bir çok maç yaptık ama bugün oynayan 7 kişi ilk kez beraber oynadı.hatta 2-3 isim ilk kez aynı takımda top oynadılar buna rağmen dışarıdan izleyen birisi bunlar uzun süredir beraber top oynuyordur düşüncesine kapılmıştır.harbiden uzun süre beraber oynuyor olsak çok canlar yakacak bir takım var ortada.maç olmuş 7-0 hatta 8-0 buna rağmen bir an olsun maç bitti demedik son 2 dakika kala bile geriye dönmeyeni uyardık geriden.parçalınının karşısında çubukluyu görmekten dolayı kaynaklanıyor sanırım bu.maç önceleri genelde geyik yapan bir tayfa olmamıza rağmen bu maç öncesi ciddi ciddi ısındık hatta işi abartıp 5e2 oynadık takım halinde.maça yansıdı tabi bu.

    kalede dochtourvardı.düşünün adam morfin yiyip gelmiş bu maça.maç sonunda bana çok fazla iş düşmedi dedi ama kaleye gelen topların hepsini çıkarttı.2-3 kez rakip forvetlerle karşı karşıya bıraktık,uzaktan boş şut imkanı verdik rakip takıma.clean sheet ile bitirdi maçı.

    imperium’la beraber defans ikilisini oluşturduk.rakip takımda olduğu zaman en tırstığı adam bugün yanımda olunca muazzam bir performans sergiledik defansta.topu oyuna sokuşu,rakibi karşılayışı ve ileri çıkışlarıyla ve ileri çıktıktan sonra anında geri dönüşleriyle takımın sigortası ve kaptanı oldu.

    imdizdar,defansa yakın oynarım dedi ve dediğini yaptı.ileri gitti-rakibi karşıladı üstüne top dağıttı.ben bir yerde nefesi biter dedim önceki maçlara dayanarak ama maçın son 3-4 dakikasına kadar dayandı.orada maçı bırakmak zorunda kaldı fakat nefesi kesildiği için değil ayağındaki ağrıdan dolayı.gol atamadı galiba ama her pozisyonun içindeydi.

    weloveyou,daha önce bir maç başlığında yazdığım gibi ankara tayfasının en teknik adamı.o kadar ince çalım atıyor ki anlamıyorsunuz o topun nereden geçtiğini.onu ileriye yakın bıraktık ama geri dönmeyi unutmadı maçın hiçbir anında. zaten bu kadar farklı ve gol yemeden kazanmamızın sebebidir herkesin geriye dönmesi,defansa yardım etmesi.öyle pozisyonlar oldu ki bir çubuklunun etrafında 3 parçalı oluyordu.

    benibendenalma,4-5 tane gol attı hatta üstüne asistlerini yaptı ama bildiğimiz son vuruşlarını yapsa çift haneli skorlardan bahsederdik bugün.topu ilerde tuttu,sürekli koştu tabi kaçırdığı golleri yorgunluğuna bağlıyorum.yalnız karşı takımın kalecisinin payını vermek lazım.8 gol yedi ama takımının en iyisiydi bugün.

    visibilia ex invisibilibus,adam futbolcu beyler.maçın en güzel golünün sahibiydi.sürekli benim olduğum tarafa yardıma gelerek üstümden yük aldı.zaman zaman yaptığı artistik hareketlerle de karşı takımın aklını başından aldı.

    oxidiobjectiu,kenardan maçı izlemeye geldi ama son dakikalarda imdizdar’ın yerine sahaya girdi.ve maalesef ısınmadan oynamasının cezasını kronik diz sakatlığının nüksetmesiyle çekti.

    kendime gelirsem maçtan önce gayet güzel alkol tüketimime rağmen bu kadar motive olmuş bir şekilde oynayacağım aklıma gelmezdi.halı saha vs. olsun topa atlamayı,kaymayı seven bir yapım olduğunu düşünürsek bugün yeterince hevesimi aldım.üstüne bunların çok büyük çoğunluğunun başarılı kaymalar,müdahaleler olması keyfimi ve moralimi daha da arttırdı maç içinde.en sonunda karşı takımdan doping mi aldın böyle oynuyorsun lafını duydum.

    yazdıklarımı okuyunca ulan kimse mi hata yapmadı diyebilirsiniz ama bugün cidden aşırı motive olmuş-kendine güvenen bir takım vardı sahada.8 gol atmayı geçtim maç öncesi-içi ve sonrası muhabbetlerimizin üstüne halı sahadan rakip kim olursa olsun gol yemeden ayrılmamız düşünülürse çok eğlenceli bir akşam oldu.siz hala ankara'da oturup maçlara gelmiyorsanız siz kaybediyorsunuz diyerek sosyal bir mesaj bitiriyorum bu entry'yi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın