• 187
    maçı 3 galatasaraylı 5 fenerbahçeli arkadaş bizim evde izledik.fenerbahçeli arkadaşlar bizden daha heyecanlı tabi hesaplarına göre kardeş takımları sivas yenecek sonra kadıköyde onlar yenecek arada ki puan farkı 3'e düşecek.ağızlarının suyu aka aka maçı bekliyorlar.

    -maç başladı sataşmalar sivas gol kaçırınca ahhlar uhhlar ama bende nasıl rahatım sataşmak bile istemiyorum onlara.riera pası verdi fenerli ev arkadaşım necati naptın lan ahaha demesini biz gool sesiyle bastırdık.çocuk şok oldu bu biiiiiir dedim.tabi göt olan arkadaş orda yanında ki boştu ona pas atması lazımdı diye geveledi durdu.

    -sonra muhabbetleri sivas iyi oynuyor atacak bir tane zaten bu takım bilmem kaç maçtır gol atıyormuş size de yazarlara döndü.ujfla reyiz yazdı fenerli kısımdan kaleciye ağır küfürler çıktı.döndüm başkan korcan kalede olaydı aziz başkanını mahçup etmemek için canını dişine takardı dedim.ebele übele diye yine gevelediler.

    -tabi o sırada aydın girdi fenerli arkadaş lan aydın ne yapacak ha ha ha lan bu adamıda hala oynatıyosunuz ya diye gevelerken galatasaraylı arkadaşım yazarsa bir tane aklını alırım dedi.ve aydın'ın golü geldi.fenerli arkadaşın lafı şom ağzımı sikeyim yaaa oldu.göt olduktan sonra yine geveleyip durdular.

    -ve son gol geldi fenerli arkadaşlar izninizle biz kalkayım kardeşim dedi sessizce.kadıköy'de ki maçı da burada izleyelim sizin şu suratlarınızı görmek bana zevk veriyor dedim.postaladım.

    arkadaşlar imkanınız varsa bu sene maçlarınızı izlerken hiç değilse yanınıza bir tane fenerli alın ve onları konuşturun.böyle bir göt olmak böyle bir bozulmak yok.çünkü attığımız her gol onlara giriyor.geçen seneden sonra bana bu yüzleri böyle mor bir şekilde gösterdiği için fatih hocama sonsuz teşekkürler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın