• 13
    bi kere bu işin olmazsa olmazı parçalı forma. kafa yormana bile gerek yok, klasik çok belirli bir çizgisi var formanın. her sezon bir iki ufak detay ile rötuşlarsın, o kadar. yerine çubuklu falan dersen, aman diyim.

    ikinci olarak, bir sezon siyah, bir sezon beyaz forma yaparsın ki, bir değişiklik olsun, o forma satılsın. aynı sezona, hem siyah hem beyaz forma yapmanın manası yok. beşiktaş'ın bile siyah beyaz iki forması var zaten sana noluyo?

    üçüncü forma olarak, sarı kırmızı renkleri kullanarak bir tasarım yaparsın. beyaz forma yaptığın sezon kırmızı ağırlıklı, siyah forma yaptığın sezon sarı ağırlıklı tasarımları tercih edersin ki, böylece 1 açık, 1 koyu renk forman olmuş olur.

    dördüncü formanı da, turuncu, gri veya mor gibi, orijinal ve talep görebilecek alternatiflerden seçersin. ne bileyim fosforlu olur, janjanlı olur, artık orası senin işin. bu alternatif formalarını da, her sene tedavülden kaldırmaz satmaya devam edersin, aynı renkten yeni bir tasarım gelene kadar.

    bu senekileri gördük, seneye de bunlar olacaksa, o tasarım ekibindeki denyolara selam ederim buradan çok. nike ile mi çalışıyoruz, eminönü'ndeki bilmemne işhanının bodrum katındaki tekstil atölyesi ile mi ben anlamadım valla. bu kadar mı zor bu iş?
App Store'dan indirin Google Play'den alın