• 75
    çok zor maç. komplo teorilerim var;

    * sivasspor şike soruşturmasında adı geçtiği için bize karşı bir antipati besliyor. maça çok asılacaklardır.

    * mecnun odyakmaz malum kişinin kankası, ona karşı mahçup olmak istemez. yüksek bir prim vaadetmiş olabilir. ayrıca önümüzdeki derby düşünüldüğünde yine malum kişiye yaranmak için takımımızın etkili silahlarını sakatlamak isteyebilirler. yada sinirlendirip kart göstertme çabalarına girebilirler.

    * play off potasındalar. galibiyet alırlarsa şanslarını sürdürecekler. herşey bir yana sadece bu sebep bile onları motive edecektir.

    * çok formda bir ofansif hatları var. özellikle hakan balta'nın kanadından gelecek akınlar şimdiden beni düşüncelere sokuyor.

    * oyunu çirkinleştirmeyi seven bir teknik direktör var başlarında.

    * yayıncı kuruluş ve federasyon puan farkının açılmasını istemiyor. olası bir galatasaray puan kaybı ile fark açılmazsa yayıncı kuruluş playoff paketlerini daha fazla satabilir. aksi durumda özellikle üçüncü ve dördüncü sıradaki takımlar ile fark çok açıldığından o kulüp taraftarını kaybetmiş olacaklar. hakem üzerimize oynayabilir.

    * havanın çok soğuk olduğunu biliyoruz. saha zemini bilinçli olarak kötü yapılıp bize dezavantaj sağlamaya çalışabilirler.

    sonuç : bu senaryoların hepsi bir araya gelse bile ben bu maçı alacağımıza inanıyorum. umarım hesaba katmadığımız bir şey çıkmaz karşımıza.
App Store'dan indirin Google Play'den alın