• 58
    fenerbahçe'nin son bilmem kaç maçını izlemiş biri olarak söyleyebilirim ki fenerbahçe'nin ilk defa net iyi oynayarak kazandığı maçtır. bunda gençlerbirliği orta sahasının payı büyük tabii ki. fuat çapa'ya kızdım, çünkü iyi analiz edememiş fenerbahçe'yi. en basiti alex'e o kadar rahat top yaptırdılar ki her topu aldığında tehlike yarattı alex. orta sahada azıcık bassalar fener'e, bu kadar gol yemezlerdi. bir de özgür ve mehmet sedef diye iki adamın rezalet oyunlarının etkisi var. oyundan çıkardıklarında iş işten geçmişti.

    maç zaten 3-0 olduktan sonra bitti. o yüzden 6-1 bitmiş fark etmiyor. gençlerbirliği'nin iyi ayakları var belli ama bugün bencil oynadılar, hepsi ben atarım ben atarım havasındalardı.

    fenerbahçe'yi yenmek çok basit, o yüzden fatih terim'in çok zorlanacağı düşünmüyorum 18 mart 2012 fenerbahçe galatasaray maçında. öne geçersek, fenerbahçe'nin çok rahat dağılacağını düşünüyorum. çünkü galatasaray, bir gençlerbirliği değil. rahat top yaptırmayacak orta sahada.

    bir sözüm stoch'un golüne. bence kalecinin yapacak hiçbir şeyi yoktu, çok iyi yere, düzgün ve sert vurdu. o topun çıkması kolay değil. he bir de stoch defansa pek yardım etmiyor. eboue karşısında zaten bu kadar rahat oynayamayacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın