• 130
    28. haftasını geride bıraktığımız şu günlerde medyada takımımızın şampiyon olmuşcasına haberleri yapılmaya başlanan sezon.

    peki durum o kadar net mi?

    önümüzdeki maçlara bakalım:

    sivasspor (d) lig 6.sı
    gençlerbirliği lig 5.cisi
    fenerbahçe(d) lig 2.cisi
    trabzonspor lig 4.cüsü
    orduspor lig 10.cusu
    manisaspor (d) lig 16.cısı (düşme hattında)

    bu maçlardan sonra bir de playoffta ilk dörde giren diğer üç takımla toplam altımaç yapacağız, 18 puan demek. playoff olmasa yarattığımız puan farkının verdiği rahatlıkla önümüzdeki maçlardan çok daha rahat sıyrılacakken tam tersine playoff bizi takip eden takımları ümitlendiriyor, dirençlerini artırıyor. şu durumda şampiyonluğun ş'sinden bahsedebilir miyiz?!

    basının yarattığı suni şampiyonluk ortamından etkilenen taraftarlar da havaya girmiş durumda. aslında hemen olsun bitsin şampiyonluğu ilan edelim istiyorlar. ama bu köprünün altından daha çok sular akar. şike soruşturması ile ilgili playoff öncesi alınacak kararlar da çok önemli. bi bok çıkacağa benzemiyor gerçi. yapmamız gereken konsantrasyonu dağıtmadan playoff'un son düdüğüne kadar (inşallah öncesinden bitiririz işi) rehavete kapılmamalıyız. futbolcuların motivasyonunu bozmamalıyız. maç başlıklarında her maç için 3 atarız 5 sallarız geyikleri dönmeye başladı. galatasaray ruhuna tamamen aykırı bir durum. uefa yolunda dolu dizgin giden takım için bile bu yorumlar yapılmıyordu, sadece "yenilmeyiz abi" deniyordu.

    tabii ki oturup karalar bağlayalım demiyorum. allah aslanlarımızın yardımcısı olsun, sakatlık, şanssızlık, güçsüzlük bizden uzak dursun!
App Store'dan indirin Google Play'den alın