• 1
    1.85 boyundaki alba berlin'in amerikalı guardı. bu sene takımının eurocupta en çok dikkat çeken ismi. sadece oyunu yönlendirmekle kalmayıp skor katkısı verebilen ve güvenilir bir şutu olan oyunun her alanında etkili olan bir oyuncu.

    avrupadaki ilk çaylak sezonunda italya'da cantu'yla peri masalı gibi sezon geçirdikten sonra oktay mahmuti'nin isteğiyle benetton treviso'ya transfer oldu. ilk sezonunda 17 sayı, 3.3 asist ortalaması tutturan ve sadece 3 karşılaşmada çift haneli skorlara ulaşamayan wood'un mahmuti'nin eurocup da yılın coachu seçildiği sezon gary neal'la beraber takımın dümenine geçmesi gerekirken şansız bir sakatlık nedeniyle sezonun yarısını kaçırmak zorunda kaldı. döndüğünde ise pek başarılı bir sezon geçirdiği söylenemez.

    benetton macerasından sonra deutsche bank skyliners'la hem eurochallange hem de almanya liginde çok iyi istatistikler yakalayan ve mvp seçilen wood bu sene başında alba berlin'e transfer oldu. alba berlin'in eurocup serüveninde ve ligde yine takımını sürükleyen wood'un son olarak benetton karşısında 22 sayı, 6 ribaund, 9 asistle birlikle eurocup'da haftanın mvp'si oldu.

    kısaca kariyerinden bahsederken cantu, skyliners ve alba berlin dönemlerinde müthiş rakamlar yakalayan ve takımının hep en iyisi olan wood'un bu 4 yıllık dönemde sadece mahmuti'yle beraber benetton kariyeri biraz zayıf kalıyor. onda da geçirdiği sakatlığın büyük payı var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın