resim
Hakan Şükür
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:52
Boy:1.91
Uyruk:Türkiye
  • 1483
    2 hakan şükür var benim için.

    1.si çocukluğumun ve gençliğimin galatasaray'ındaki kral hakan şükür. bu dönemde benim kahramanım olan idolüm taptığım(!) bir adam.

    2.si zorla! galatasaray'dan gönderildikten sonra dönemdeki hakan şükür. yaptığı açıklamalar, milletvekili olması ve asıl olan milletvekili olmasına rağmen hali hazırda lig tv yorumcusu olan nefret ettiğim bir adam.

    nefret etmemin asıl nedeni o partiden değil, şu partiden milletvekili olması değil de, milletvekili iken meclise gitmesi yerine lig tv'de yorumculuk yapması. hem mv maaşı al, hem de yorumcu. bu ülkede ye kürküm ye zihniyetine ses çıkaran olmadığı sürece daha çok böyle efsaneler görürüz.

    not1: futbol'la siyaseti karıştırma ama diyen olursa bir zahmet *
    not2: hangi milletvekilleri her gün mecliste ki? diye soran olursa da bir zahmet...
    not3: isterse anglo sakson partisi'nden olsun gene aynı tepkiyi verirdim rahmetli kral hakan'ıma.

    ben seni hep (gbkz: pas yerden.. hagii.. nefis döndü yine.. hakan kaçtı.. hakan'a iyi bir pas.. hakan şükür açı biraz dar ama.. hakan gitti.. hakan sıyrılacak.. hakan bir çalım daha.. çerçeveyi gördü.. hakan vurdu.. gooooolllll... gooooollll... gooooollll.. golll.. golll.. golll.. golll.. kim attı kral attı.. hem de leeds'de, elland road'da.. ingiltere'de kral'ın imzası bu kralın imzası... ) efsanesiyle hatırlayacağım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın