• 10
    türk'ün türkten başka dostu yok he yavrum he. bırakın olm bu işleri. adamlar kaç aydır daha orta yol bulmaya çalışıyor. her boku ye ülke olarak ondan sonra yok kuyruk acıları var bilmem ne. sikko bi ülkeyiz. bence avrupalılar daha fazla sabrediyor. ben uefa başkanı olsaydım şimdiye siktiri çektiydim türkiye'ye. adamlar gene vicdanlı çıktı.

    harbiden biraz açın gözünüzü. yok öyle bir dünya. bütün herkes bize düşman da avrupa'da, tarihsel de. bi kere biz hiç fransa'nın içine girmemişiz, ingiltere'nin içine girmemişiz, almanya siyasi birliğini tamamladıktan sonra içine girmiş miyiz? bize düşman olacak birivarsa onlar da balkan ülkeleridir ki onların ne gücü var? düşman olsalar ne olacak?

    bizim avrupalıya düşman olmamız lazım. onlar geldi, girdi istanbul'a, anadoluya. kısaca şu tarihsel sikik yalanları artık bırakın. milliyetçi hamasetle bi yere varamadı bu ülke yüz yıldır.

    olası sonuçlarına bakacak olursak; birimiz diyor muyuz gidemezsek belki ülke düzelir diye? gitmeyip, kendimizi düzeltiriz diyebiliyor muyuz? o zaman suçu avrupalıya felan atmaya gerek yok. sikko bir ülkeyiz, sikko kurumlarımız var. ilk önce yanlışlarımızı ve eksikliklermizi kabul ederek işe başlamalıyız ki onları değiştirmemiz gerektiğinin farkına varalım. ama yok adamlar uefa ile kavgaedece diye tüpçüyü seçiyorlar. herkes yanlış bi bizim futbol yöneticilerimiz doğru, kulüplerimiz doğru. ha siktirin oradan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın