• 67
    bu naneye kalan takımların puanlarının ikiye bölünecek, ortaya çıkması muhtemel buçuklu puanlarının ise bir yukarıya tamamlanacak olması playoff öncesinde uygulanması planlanan puan silme cezasının etkinliğini yarı yarıya azaltacaktır. açıkçası ben bu piçliği yeni fark ettim. demek ondan playoff koydular sezon başında, hmm... vay anasını bak şimdi düştü benim jeton. 34 haftada 9 puan fark atsak misal, demek ki uygulamada duruma göre yalnızca 4 puanlık bir fark tekabül edecek lig sonundaki playoff'ta. harbiden vay amk!

    ama neden ikiye bölme ama merak ediyorum. üçe bölün, altıya bölün, sekiz buçuğa bölün. eşşeğin zikine bölün hatta bak daha adil olur. alın 34 haftada toplanan puanları, böyle yatırın davarın, küçükbaşın altına, mesela yani.

    yarak herifler. ayak üstü götlerinden hikaye uydurdular amk.

    ikiye bölünecekmiş de buçuklu puanlar yukarı tamamlanacakmış. böyle kural mı olur lan? böyle salakça şey görmedim. hala hayret ediyorum, kafam almıyor.

    bölünecek puanların ikisi kadar kanser olsun bunu icat eden, buçuklu puanlar kadar da çoluğundan çocuğundan çıksın. gün yüzü görmesin, ölsün de gidip mezarına külçe gibi bırakayım, attırayım. elimden de bir şey gelmiyor ki!

    hayır sakin başlıyorum, yazının ortasında kayış kopuyor, agresif, sorunlu ve dengesiz biri yaptı beni bu süreç. efendi efendi analiz etsem sanki durum çözümlenecek, küfretsem sanki mevzu bir karara bağlanacak... tarlada çapa sallasam daha hayırlı iş yapmış olurum vallahi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın