• 90
    son dakikaları ve uzatmaları itibarı ile sinirden kendimi siktiğim maç oldu. şimdi sinirim azıcık geçti bir şeyler karalayabilirim buraya:

    andric o fauller nedir abicim? 5 faulle oyun dışı kaldın 4'ü top rakip sahadayken yaptığın fauller. 2 veya 3 tane hücum faulün var yedin bitirdin hücumlarımızı. hata dediğin 1 defa yapılır değil mi, sen her maç yapıyorsun bir türlü öğrenemedin olacak iş değil. antrenmanlarda bunlara çok çalışman lazım, en kritik yerlerde gelmesin artık bu hatalar.

    cevher, bugün çok kötüydün, inadına da topları kullanmaya çalıştın. hadi bir yere kadar eyvallah da, son atışları hiç inanmadan yollayıverdin be.. sen böyle değildin cevher, hayal kırıklığına uğrattın bizi. en kısa sürede cska maçındaki formuna geri dön lazımsın sen bize.

    shumpert, hala kötüsün. ne gerekiyorsa yap düzel, 3 ve 4 numarada sana ihtiyacımız var.

    hakemler, alacağınız olsun lan sizin!

    taraftar, beşiktaş seyircisinden daha az bağırdınız, sahadaki aslanlar siz varken daha iyiler unutmayın. bu maç geçti artık, efes maçında her zamanki taraftar olun.

    oktay mahmuti, göksenin ve shipp'i kenarda unuttun, bir de son hücumda faul yapmalarını söylemen lazımdı. onun dışında her dakika her saniye canımızsın, efsanemizsin biliyorsun zaten.

    lakovic ve gordon, ayrı bir seviyorum lan sizi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın