• 29
    gs store internet sitesiyle ilgili kendisine pek çok soru gelmektedir. cevaplarına göre; daha önceden yaşanan lojistik problemleri yüzünden sitedeki ürünleri kaldırmışlar ve onun için bir süredir çok sayıda ürünün satışı site üzerinden yapılmıyormuş. bu ara o problemler halledilmiş, daha önceden aldıkları ellerine ulaşmayanlara ürünleri teslim edilmiş/edilmeye de devam ediyormuş. bütün bunlar hallolduktan sonra ve tabi ürünlerin stokları da temin edildikten sonra internet sitesi tam randımanlı olarak hizmet vermeye devam edecekmiş. hatta yavaş yavaş bazı ürünler siteye eklenmeye başladı. bir kaç gün önce atkıları koydular, dün de yenilmez armada t-shirtlerini tüm bedenleriyle stoğa soktular. yakın zamanda da diğer bedeni olmayan forma vs. ürünleri koyacaklarmış. zaten kendisi de twitter'dan duyuruyor ürünler eklendikçe. eski kargolarla ilgili problem tamamen düzelince sanırım yeni siparişlerimizde de sorun yaşamayacağız artık. lojistik probleminin çözüldüğünün garantisini veriyor bize kendisi.

    nurettin bey geciken siparişinin numarasını verenle bile yakından ilgilenip, sorununu halletmeye çalışıyor. kendisine gelen her soruyu cevapladığı için de gelecek sezon hakkında bazı tüyolar vermiş oluyor böylelikle.

    örneğin,
    yaz sezonu ve sonrasındaki sonbahar sezonundan itibaren günlük kullanıma uygun ürünlerin artacağı, fiyatlarının daha uygun olacağı,
    gelecek sezondan itibaren kaleci formasının raflarda yerini alacağı(özellikle bu soru çok geliyor kendisine. muslera forması çıksa satış patlaması yaşanacak kanımca)
    yakın zamanda bazı eski ürünlerin tekrar satışa çıkacağı(en büyük örnek metin oktay parçalısı)
    basketbol formalarının üretimiyle ilgili bir süredir sorun yaşandığı fakat halledildiği ve martta satışa çıkacağı,
    kadın ürünlerinin daha fazla olacağı, hatta kadınlara özel forma çıkacağı*
    basketbolda yaşanan zaferlere yönelik ürünler üzerinde çalıştıkları ve yenilmez armada t-shirt'ü dışında başka ürünler de çıkacağı,
    galatasaray kitaplarının gs store internet sitesinden satışa çıkacağı,
    yakın zamanda kristal stad maketlerinin satışa çıkacağı

    vs. gibi pek çok bilgi veriyor kendisi. verdiği güven yüzünden gelecek sezon için ben çok umutlandım kendi adıma. sadece bilgi vermekle de kalmayıp her türlü öneri ve şikayeti dikkate alıyor. yeni ürünler için fikri olanlar, storelar ya da gsstore.org hakkında önerisi olanlar ya da aradığı ürünü mağazalarda bulamayanların kendisiyle irtibat kurmasını öneririm, kesinlikle yardımcı oluyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın