resim
Miroslav Stoch
Takım:-
Mevki:Sol Kanat
Yaş:34
Boy:1.67
Uyruk:Slovakya
  • 439
    kendisini aşırı beğenen, hayranı olan biri gibi görünmek istemiyorum ama bir adam fener forması giyiyor diye de yetenekleri bu kadar göz ardı edilmez ki arkadaş. birkaç gram objektif olunmalı ve maçları izlenmeli. tek yaptığı sağa çekip vurmak diyenler var ki her an taşlaşma riski taşıyor bu insanlar. ligimizin en iyi şut atan birkaç oyuncusundan biri kendisi sadece attığı gollerde değil çektiği hemen her şut tehlikeli çünkü hangi mesafeden topun neresine ve kalenin ne tarafına vuracağını çok çok iyi biliyor. üstelik bir santrafor değil kanat oyuncusu olmasına rağmen. bir de hızlı oluşuyla zaten ligimizin direk önüne geçiyor. amrabat gibi, doka gibi hatta bana göre onlardan daha önde olan bir kanat oyuncusu.

    bir de savunması üzerinden eleştiriliyor. güzel kardeşim beşiktaş'a gelmeden havada karada takımında görmek isteyeceğin ricardo quaresma'nın savunma özelliğinin çok mu iyi olduğunu düşünüyorsun? ayrıca bu biraz da arkanda oynayan bek oyuncusu* ile alakalı değil mi? bir de şu var, çok şeyler beklediğimiz emre çolak fatih terim değil de aykut kocaman'ın ellerinde şu anki performansının 5'te 1'ine ulaşabilir miydi?

    evet kendisinin eksikleri olmasa chelsea kendisini asla satmaz, kiraya verirdi. ama şu da var ki henüz 17 yaşında bu adamı keşfetmiş bonservisini almış ve denemiş bu takım. oyuncuyu beğenmeyebilirsin, yetersiz bulabilirsin, takımında istemeyebilirsin hepsine eyvallah da bok atmak bambaşka bir şeydir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın