• 639
    şaşırtan taraftardır. hal ve hareketleri bilimsel olarak ele alınması gerekir. mantıklı bir açıklama yapamıyorum bu taraftar tipine. en az fenerbahçe taraftarı kadar ayar olurum bu beşiktaş taraftarına.

    güzel yaptığı işlere eyvallah deyip geçmek gerekir. bazı takım taraftarları eyvallah deyip geçmek yerine bu taraftara sempati gösteriyor. bu kadar antipatik ve duygusal bir taraftar grubu olamaz. son zamanlarda abilerinin babalarının gazıyla dillendirdikleri şehir efsanelerinin başında şerefli olmak ve ankaragücü hadisesi var.

    başkanları bile zaaflarını biliyor bu bilinçsizlerin. demagoji yapmaktan vazgeçmiyor yönetim bu yüzden. bu bilinçsizliğin sebebi beşiktaş sevdası değil, beşiktaşın bir takıntı haline gelmesidir.

    bursasporun beşiktaş yüzünden küme düşmesiyle ankaragücü olayının hiç bir farkı yoktur. yüzüne karşı söylediğin zamanda "hayırdır bursalı mı oldun?" derler. garip...

    bursaspor taraftarı da hakkını aradığı zaman nerede kalır bunların adalete olan inancı? şerefi? haysiyeti? artık ciddi derecede can sıkıyorlar. her hareketleri olay, huzur kaçırmaktan başka bir vasıfları yok.

    başka takımlara olan nefreti, bu adamın takıntı haline gelen sevdasının önüne geçmekte. her sezon saha kapatma cezaları, para cezaları. hakeder cezayı, ondan sonra da çıkıp ağlar federasyonun hepsi fenerli gaassaraylı. yazık...

    son galatasaray maçında da ağır tahriklere maruz kaldık. 26 şubattaki beşiktaş maçında da tepkilerimizi kontrol etmemiz şart. aman diyelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın