• 843
    iyi bir takım.
    ben istanbul'dayım. istanbuldan katılıyorum aranıza. guardiola ve kurmayları ise barcelona'da. yani şu an dünyanın en iyi futbolunu oynayan kulübün şehrinde. hatta biraz daha detaylandıralım. ben istanbulda ve yataktayım. altımda pijamam üstümde tişortum. bu yazıyı yazıyorum. guardiola ve kurmayları ise muhtemelen fc barcelona takımının antreman tesislerinde. üstlerinde kulübün armasının olduğu eşortmanları vardır sanıyorum. ve yine sanıyorum futbol takımının oyuncualrını çalıştırıyor, inceliyor, taktik teknik aşılıyor, mevcut bulundukları kulübün geleceğini planlıyorlar.

    istanbul'dan bir garip kulum, cracks'im ben. xavi'nin yerine boşa adam aramamalarını söyleyemem. hele yataktan ve pijamalarımla bu yazıyı yazarken. guardiola ve kurmayları ile aramızda 2-3 bin kilometre yol varken, onlar benden daha iyi biliyor ve dünyanın gelmiş geçmiş en iyi altyapı okulundan çıkabilecek genç yetenekleri daha iyi görüyolardır muhtemelen. en azından fiziksel şartlar bakımından. ne dedik, istanbul'dayım ben sonuçta di mi?

    guardiola ve kurmayları. zamanında büyük başarılar kazandınız. geçen sene şampiyonlar ligini kazandınız. futbol işini benden daha iyi bildiğinizi kanıtlıyor bu. o halde, susuyorum ve gelecek dönemde ortaya nasıl bir şey çıkartacağınızı merakla bekliyorum.

    not, sizi yenilirken daha çok seviyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın