resim
Anıl Karaer
Takım:-
Mevki:Stoper
Yaş:35
Boy:1.85
Uyruk:Türkiye
  • 12
    --- alıntı ---
    anıl karaer, (d. 4 temmuz 1988, şişli, istanbul), galatasaray'ın altyapısından gelen bir türk futbolcudur. eski galatasaraylı futbolcu sefer karaer'in oğludur. karabükspor'da oynamaktadır.

    stoper ve sol bek mevkinde görev yapan futbolcu, üç kez üst üste galatasaray altyapısında şampiyonluk yaşayıp, galatasaray a takımına yükseldi. 1.85 cm boyunda ve sol ayaklı olup, eski galatasaraylı futbolcu sefer karaer'in oğludur. sefer karaer 1981-1986 yıllarında galatasaray'da futbol oynamıştır.
    galatasaray'ın manisaspor'dan hakan balta'yı transfer etmesinden dolayı anıl karaer sözlesme gereğı aydın yılmaz'la beraber 2007-2008 sezonunda kiralık olarak bir seneliğine vestel manisaspor'a verildi.
    burada uyum sorunu yaşamasında dolayı yarim sezon sonra galatasaray'a geri döndü ve sezonun ikinci yarısında çaykur rizespor'a kiralık verildi. 2008-2009 sezonunda ankaragücü takımına kiralandı burada sözleşmesini birkaç hafta ardından fesh ettirdi ve sezonun kalan bölümünü galatasarayın ara takımı olan beylerbeyi sk'da geçirdi.
    2009-2010 sezonunda bonservisi ile adanaspor'a transfer oldu. adanaspor'da uyum sornunu yaşamadan ilk 11'de düzenli olarak oynamaya başladı ve illerleyen zamanla takımın en önemli oyuncuları arasına girdi. ilk sezonunda bank asya 1. liginin en iyi onbirine seçilirek ve ödüllendirildi.

    5 ocak 2012 tarihinde kardemir karabükspor ile 2,5 yıllık sözleşme imzaladı.

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın