resim
Caner Erkin
Takım:Eyüpspor
Mevki:Sol Bek
Yaş:35
Boy:1.81
Uyruk:Türkiye
  • 1021
    fazla zaman kaybetmeden o da işin yolunu bulmuştur. birkaç maç iyi performans göster sonra formun düşmüşken patlat bi anti-galatasaray tümcesi hop ilgi tekrar üzerinde olsun.

    bu ve benzeri örnekler suyun öte tarafında özellikle son yıllarda çok sayıda mevcut;

    - bütün sezon yokları oyna istikrar adı altında saklanarak geriye yanlara pas atarak gizlen derbilerde bi gol sıkıştır sözleşmen uzasın: (bkz: selçuk şahin)

    - yönetimle aran kötü birkaç ay sonra kovulacaksın derbiden sonra al mikrofonu bir baba hindi şeklinde liseli takıl tribüne oyna: (bkz: tuncay şanlı)

    - sansasyonel bir transferle fener'e transfer ol galatasaray'a bi küfretmediğin kalsın her fırsatta aklınca giydir kral ol: (bkz: emre belözoğlu)

    - şampiyonluğu son haftada trabzon'a kaybet camia hezeyanlarda çıkıp de ki "iyi ki galatasaray'a gitmemişim seneye şampiyonuz" : (bkz: gökhan gönül)

    - gözden düş performansın yerlerde sürünsün sonra git televizyonlara metris'e gitçem ben banane de taraftara türlü şirinlikler yap: (bkz: reto ziegler)

    bizim taraftarlar olarak gaza gelmememiz bu tür ucuz numaralara kanmamamız gerekli. colin kazım richards geldi geçti buradan. fener maçında gol attıktan sonra rakip takım teknik direktörüne yaptığı hareketleri doğru buldun mu? ohh ne iyi yaptı nası hareket çekti aykut kocaman'a diye sevindin mi? eğer böyleyse yukarıdaki davranışlara da hazır ol. ama burası galatasaray burada böyle şeyler olmaz diyorsan da medyanın, rakiplerin, sağdaki soldakinin gazına gelip çirkinliklere ve basitliklere de taviz verme.

    caner erkin ve onun gibiler profesyonel futbolcu. bu işten para kazanan adamın çok fazla umrunda olmaz bu tip konular. hele hele bir büyük camiadan diğerine geçip tutunma mücadelesi veriyorsa. tümer metin'i unutmamak lazım. ne beşiktaşlı ne de fenerli olarak anılacak gelecekte. kaybolan giden, yeteneğini iyi bir kariyerle taçlandıramayan nicelerden biri. onun yolundan gitmek istemeyenler de zoru gördüklerinde bu tür ucuzluklara başvuruyorlar. eskiden böyle değildi belki ama günümüzde işin olayı malesef bu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın