• 1
    hakan balta'nın futbol hayatına geri dönüşünü resmi olarak açıkladığını düşünerek gereksiz yere anlam yüklediğim pozisyonda inanılmaz bir şekilde dışarı çıkan top.

    pozisyonu incelersek;

    eğer o top kaleye girseydi hakan balta bu akşam kazıklara oturtuluyor olabilirdi. muhtemelen rıdvan dilmen kendisinin bir ümit özat olmadığını dile getirip ümit özat'ın futbol hayatını bir efsaneyi anar gibi anlatacaktı. bundan etkilenen galatasaray taraftarı ümit özat'ın sağ ayağının dışıyla açıp yanlışlıkla isabet ettirdiği bir ortayı hatırlayıp "ulan bir kere de şöyle orta aç. adam senin yaptığından çok daha iyisini sağlak haliyle yapıyor" diye isyan etmesine neden olacaktı. çağlar birinci'nin neden oynatılmadığını da rıdvan dilmen yana yakıla anlatacağı için çağlar birinci dilenciliği de üst seviye de vuku bulacaktı.

    ancak öyle olmadı. hakan balta yediği haltı kıskıvrak bir şekilde temizleyip "imkansızı başardılar" başlığıyla yayınlanan abuk subuk kaçan gol videolarına selam çakıp topu tepeye dikmiştir. yaşanan şokla sonrasında kullanılan korner hakkında hiçbir şey hatırlamama da neden olmuştur (hatırlayan varsa anlatsın). bu olay hakan balta'nın aydın yılmaz vari takıldığı son 2,5 seneden sonra 2011-2012 sezonuyla birlikte farkedilen kıpırdanmanın bir patlama noktası olabilir. her ne kadar pozisyona kendisi sebep olsa da bir defans oyuncusu olarak yapması gerekeni fantastik bir şekilde gerçekleştirip futbol hayatında temiz bir sayfa açtığını umut ediyorum.

    *
App Store'dan indirin Google Play'den alın