• 1
    2 şubat 2012 beşiktaş mersin idman yurdu maçı'nda daha bir ortaya çıkan durum.
    kuddusi ne oluyor götün başın oynuyor'dan tutun, çıktım taşın üstüne'ye kadar...

    bir şey merak ediyorum, altından geçen fener ne yapacak allah aşkına?

    lafı götünden anlayacaklar için şimdiden düzeltme: küfürün cinsiyeti olmaz. küfür her türlü kötüdür. türkiye'de 100 kişiden 99'unun ağzında da vardır küfür, miktarına bağlı olarak da değişkenlik gösterir.
    kadın-erkek ayrımı küfürde de yapılmaz, başka branşlarda yapılmadığı gibi. kadının ağzına küfür daha fazla yakışmaz, ayrımın sebebi budur.

    erkek küfür ederse de boşa eder, çünkü ettiği küfrü eyleme dönüştüremez. kadın küfür ederse kendisine hiç yakıştıramam. olay da budur.

    2. düzeltme: insanlar karakteriyle yaşar, hal ve hareketleriyle var olurlar. amaç modern olmak değil, insan olmak. küfür de hayatın bir parçası, biz bunu kendimizden silmeye başlarken orada küfür eden beşiktaşlı ya da fenerli değil, türk insanıdır. bizim bu işi ilk başta kendimizden başlayarak yok etmemiz gerek. küfür sadece sözde zaten, nesneler konuşmuyor diller konuşuyor. bunun için çok önemsiz görünüyor. hiç birimiz binlerce insandan hep bir ağızdan küfür yemedik, bunu yiyen futbolcular, hakemler vs. onların psikolojisini de anlamak gerek.

    küfür iyi değil. hak eden çok, her yerde var ama yine de iyi değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın