resim
Johan Erik Calvin Elmander
Takım:Holmalunds IF
Mevki:Santrfor
Yaş:43
Boy:1.88
Uyruk:İsveç
  • 917
    1 şubat 2012 galatasaray antalyaspor maçında penaltı kullanılacağı sırada deniz barış'a yaptığı hareketi iddia edilenin aksine kasıtlı yapmamıştır.

    maraton programında yayınlanan "maçın hikayesi" bölümünde kale arkasından çekilen, futbolcuların doğal halini çok güzel gösteren görüntüler yer alıyor. o görüntülere bakınca çok net bir şekilde görünen şu;

    melo penaltı kullanacağı sırada, elmander, penaltı'nın haksız olduğunu düşünen deniz barış'ı penaltının kullanılmasına izin vermesi için sağ eliyle normal bir şekilde arkaya doğru çekiyor. önlü arkalı yürüdükleri için arkada olan elmander'in ayağı deniz'in ayağına geliyor. o an ne elmander, ne de deniz barış istifini bozmuyorlar. kaldı ki elmander kasıtlı olarak ayağına bassa, ki o karakterde bir futbolcu değil, zaten mızmızlanan deniz barış yerlere yatar ve kıvranırdı, en azından tepki verirdi.

    yine "maçın hikayesi" görüntülerinde, elmander, kendisinden bir adım bile uzaklaşmayan, top oynamasını, oyuna dahil olmasını, pozisyona girmesini sert şekilde yakın markaj yaparak engelleyen deniz barış'a maç esnasında centilmence hareketler yapmıştır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın