• 102
    tanım: dünyanın en kısa fıkrasıdır.

    --- alıntı ---

    samsunspor ile deplasmanda oynadığı maçın ardından, dün akşam geç saatlerde istanbul’a dönen fenerbahçe kafilesini, sabiha gökçen havalimanı’nda bir grup beşiktaşlı taraftar, üzerinde beşiktaş’ın efsanevi futbolcu ve başkanı süleymen seba ile başkanımız aziz yıldırım’ın resimlerinin yer aldığı dev bir pankartla karşıladı.

    samsun deplasmanından alınan mağlubiyete rağmen takıma moral veren fenerbahçe taraftarının yanı sıra, bir grup beşiktaş taraftarı da kafilemizi karşıladı. fenerbahçeli futbolcular, yöneticiler ve teknik heyeti sıcak bir şekilde karşılayan beşiktaşlı taraftarlar, açtıkları pankartla da hafta sonu oynanacak fenerbahçe-beşiktaş maçı öncesinde dostluk mesajları verdi.

    seba’yı ve yıldırım’ı özlüyoruz

    beşiktaşlı taraftarlar açtıkları pankartta, “beşiktaşlılık şampiyonluk değildir, kupa değildir. beşiktaşlılık bir sevdadır, bir aşktır, bir duruştur. yöneticilik, gençlerimize sahip çıkmaktır. yöneticilik, sadece profesyonel futbol takımına para harcamak değildir.yöneticilik, 9 branşta 2800 sporcuya hizmet edip isimlerini bile tek tek bilmektir. işte o yüzden süleyman seba’yı, aziz yıldırım’ı seviyoruz ve özlüyoruz. beşiktaşlılar” ifadelerine yer verdi. taraftarların açtığı pankartta başkanımız aziz yıldırım’ın yanı sıra beşiktaş’ın unutulmaz başkanı süleyman seba’nın resimleri de yer alıyordu. beşiktaşlı taraftarlar, hafta sonu oynanacak maç öncesinde fair-play mesajı vermeyi amaçladıklarını dile getirdiler.

    --- alıntı ---

    http://www.fbhaber.org/?p=15980

    http://www.fbhaber.org/.../2012-02-03_p446.jpg
App Store'dan indirin Google Play'den alın