resim
Gökmen Özdenak
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:77
Boy:1.81
Uyruk:Türkiye
  • 273
    2010 - 2011 sezonu futbolda şike soruşturması başladığı günden bu yana, yapılan binlerce saat tartışma programları ve konuşan yüzlerce kişi arasında "eğer bu olayda fenerbahçe'nin yerinde galatasaray olsaydı ne olurdu, aziz yıldırım (yani fener yönetimi, medyası, taraftarı kısacası camiası) nasıl davranırdı, neler yapardı?" gibi soruları sorabilen tek adam.

    sadece bunu sorabildiği için bile takdir ediyorum kendisini. bunu cemal nalga olayı ile desteklemesi de gayet güzel. bir de telekom açılışı ve sonrasında galatasaray'a uygulanan linç politikasını, buna mukabil fenerbahçe'nin (yahu çocuklar yapmış bi'yaramazlık, olur böyle şeyler, affedelim gitsin dercesine) nasıl kollandığını da dile getirse tam süper olacak ama n'apalım sağlık olsun buna da şükür. umarım aynı soruyu her programda sorar. şu ana kadar cevap verebilen olmadı, o nedenle bu soru önemli bir soru ve cevabı da verilmeli -özellikle fenerli- birileri tarafından ama işte o cevabı verebilecek adam yok bu memlekette.

    şahsi fikrimi merak eden varsa eğer; soruşturma başladıktan en fazla 10 gün (ki abartarak söyledim) galatasaray'ın bileti kesilip alt lige gönderilir ve -30 puan silme cezası da uygulanır (sanırım verilebilecek en yüksek ceza bu) ve her zaman olduğu gibi galatasaray, tüm ülke ve dünyaya "örnek olacak" bu ceza ile cezalandırılıp konu kapanırdı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın