• 107
    bu sezon için kadro planlamasını yanlış yapan takım. kadro kaliteli olmasına kaliteli ama bazı bölgeler çok şişkinken, bazı bölgeler boş. bomboş.

    hakan hacıbektaşoğlu *, korhan öztürk, şamil ünal, theo weeks, ilhan şahin, gürhan gürsoy..bu adamların hepsi öncelikli olarak orta sahanın ortasında oynayan adamlar ve her biri bank asya'nın çok çok üzerinde. bu gruptan seçeceğin herhangi bri ikili, liderin orta sahasında rahatlıkla oynar.

    evren kürkçü, bülent bal, fuat onur, önder turacı..şimdi herhangi bir bank asya takımım stoper rotasyonu bu isimlerden oluşur mu allah aşkına? oluşmaz. bunlardan iki tane olur. o ikili de oynar. yedekleri taraftarın sevmediği ağır bir stoper olur. dördüncü stoper de altyapıdan bir çocuk olur, biter.

    takımda bir tane kanat oyuncusu yokken, yasin sakatlandıktan sonra şu diyebileceğin bir tane santrforun yokken, hala daha stoper ve orta saha oyuncusu alıyorsun. 4-6-0'la orospuçocuğuklukta çığır açan ispanya milli takımında bu kadar orta saha oyuncusu yok. ama sende var.

    lan bulunduğun ligde, top orta sahaya uğramıyor ki. hep havada. daha ne orta sahayla dolduruyorsun takımı. al iyi birkaç forvet, al iyi iki üç kanat oyucnusu bitsin.

    bank asya'da beyaz yabancı mı olur ya :(
App Store'dan indirin Google Play'den alın