• 11
    şimdi ki uefa zamanında yine galatasarayı tutuyorlar ancak bu sefer sırtından tutuyorlar ilerlemesin diye...

    niyet belli, eğer diğerleri düşerse ve galatasaray ilerlerse hem maddi açıdan, hem futbol içeriği olarak hepsinin kat kat önüne geçecek. bundan sonraki senaryolar şöyle olacak:

    1- maa istifa edecek, yeniden seçimdi, kuruldu derken yıl bitecek, ceza açıklanmayacak, uefa ülke futboluna gömecek.
    2- aziz yıldırım ya aklanacak (zayıf ihtimal), ya hafif ceza alacak ve içeride yattığına sayılacak, yada ceza yiyecek. buna göre:
    - aklanacak olursa, türk futbolu tamamen bitecek. hırsızı tutuksuz yargılayan, adam kesip oturma odasına gömenleri tahliye eden yargı sistemi yine, yeni bir güzellik yapmış olacak. uefa bizi maksimum cezalandıracak. tff ne şiş yansın ne kebap derken futbolu biterecek.
    - hafif cezanın bedeli feneri yakmayın beni yakın şeklinde olacak. odak noktası aziz olunca şike kişilerin kabahatidir hipotezini öne sürerek şikeli şampiyonluk ve diğer bütün kazanımlar tescil edilecek. aziz mehmet ali ağca gibi "aziz" ilan edilecek. basın yağlayacak ballıyacak. 3 sene sonra bir şey olmamış gibi yeniden aziz başkan olacak ve kaldığı yerden devam edecek. bizim toplumumuz çabuk unutur, ahlaksızı başa koyar olgusu tekrar edecek. uefa gömecek, türk futbolu 80 öncesine dönecek.
    - her şey olması gerektiği gibi olacak, aziz cezalandırılacak, ligde de58. madde gereği hak edenler ceza alacak, türk futbolu içine düştüğü kaostan 10 yıl içinde çıkacak.
    3- eğer her şey yolunda giderse ve 8 takım küme düşerse, diğerleri dursun beklesin diye başka gariplikler olacak. yabancı sayısı azaltılacak ve bankasya liginde yabancı kriterleri genişletilecek. fenerbahçenin işine yaraması için süper lig ilk 4 takımı ile bankasya ilk 4 takımına play off dahi oynatılabilir, adına da ülke şampiyonu koyarlar. abd'deki division hesabı ligi ikiye böldük derler. sonra da gs, fb maçını süper bowl gibi yayınlarlar.

    her şekil galatasaraya zarar vermek ve ilerlemesini engellemek isteyecekler. annelerinin ligini anneyi fahişe ederek devam ettirecekler. bakalım, göreceğiz...
App Store'dan indirin Google Play'den alın