• 16
    gerçekçiliğiyle beni dumurdan dumura sürüklemiş oyundur. ayakta yazıyorum entry'i.

    la lakers'ta konferans finalinde okc'ye yenilmemizin ardından yeni sezonda 3 yıllık 30m $'a yeni sözleşme imzaladım. yeni sezona girdiğimde şok oldum. kobe bryant ile sözleşme yenilenmemiş, kendisi nets'e gitmişti. onun boşluğunu n.young ve c.bosh ile doldurup yolumuza devam ettik.

    ilk 2 key game'den sonra nike'tan teklif geldi, ayakkabını tasarla diye. sarı-kırmızı ağırlıklı, beyaz detayları ve siyah tabanı olan bir ayakkabı yapıp lakabım olan os10 ve oyunda da her detayda gösterdiğim galatasaraylılığımı birleştirip os10 gs adında bir ayakkabı tasararladım. daha sonra bir bildiri geldi ve ayakkabı reklamlarının gökdelenlere ve bilboardlara konduğunu gördüm, sevindim.

    beni asıl dumura uğratan olay ise sonra gerçekleşti. ayakkabıları ekipmanıma ekleyip ayağıma geçirdim, şut antrenmanında deniyim dedim çünkü +4 3pt olarak ayarlamıştım özelliğini. nike bir bildiri daha gönderdi ve "sevgili okan, nike olarak bir reklam hazırladık ve tv kanallarına dağıttık, izlemeni öneririz" dediler. bir izledim, oha dedim.

    carmelo anthony, dwyane wade ve chris paul ile reklam filmi çektirmişler bana. ben topu cp3'e atıyoum, o ca7'ye atıyor, ca7 topu alıp artistlik yapıyor ve wade'ye fırlarıyor, dw3 de bir crossover çekip alley-oop pası atıyor. ben de alley-oop'u smaçla sonlandırıyorum. en sonunda da "os10 gs, available now" * yazan bir ekran çıkıyor. oha ki ne oha.

    ben bu gazla bir sonraki maçta +50 atarım arkadaş, görürsünüz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın