• 125
    şu ana kadar yaptıkları transferler gayet başarılı diye düşündüğüm komite. evet belki riera uyum sağlayamıyor, sercan ve ceyhun içinde biraz daha zaman gerekiyor. fakat diğer transferlere kimse burun kıvırmıyor.
    teşebbüste bulunup gerçekleştiremedikleri transferleri de anlayabiliyorum. kulüplerle veya oyuncularla halı saha takımına oyuncu alır gibi kolaylıkla anlaşamıyorsunuz. futbolcunun, yöneticinin hatta menajerin her türlüsüyle masaya oturuyorsunuz ve milyon eurolar konuşuluyor.
    tek anlamadığım neden bu kadar erken futbolcularla görüşmeye başladıklarını bildiriyorlar (gerek ropörtajlarda gerek kap'a yapılan bildirimlerde) ve neden uzun süre bağlantıda olduğumuz bir transfer 15 milyona karşılık 10 milyon euro verebildiğimiz için yatıyor. bu fiyat farkı daha önce bilinmiyormuydu? oyuncunun fiyatı belli değilse cebe parayı koyup şansımızı denemeye mi çıktık? eğer gerçekten öyleyse hiç birşey kesinleşmeden neden ortalık bu transfer olacakmış gibi çalkalandı. ünal aysal bile shaqiri galatasaray'a yakın, galatasaray shakiri'ye yakın diyor. ha, basel 3 günde bir fiyat arttırdıysa o konuda birşey diyemem fakat böyle olduğuna dair yetkili bir ağızdan açıklama da henüz duyamadım. tek bildiğim 10 verebildik ama 15 istediler ve bu uzun bir süre sonra belli oldu.
    her ne kadar yıldız adayı da olsa, takıma ve ligimize kesin katkı sağlayacağı meçhul bir oyuncuydu shakiri. belki de dos santos'da, jo'da, elano'da hatta riera'da yaşadığımız olayı tekrar yaşayacaktık, sonuçta hiç birşey kesin değil. ama genç ve yenetekli oyunculara yönelmek çok güzel. kendini dünyaya ispatlamış ronaldinho bile bu yaşından sonra galatasaray'a bir şey katamaz diyorsak, henüz kendisinden yeni yeni söz ettiren bir oyuncu içinde 15 milyon vermeyip almadık diye sızlanmaya gerek yok.
    transfer sezonu bitene kadar kendilerine tek lafım bol şans
App Store'dan indirin Google Play'den alın