• 123
    taraftar bu komiteye isyan etmekte ''haklıdır''. melo, elmander, ufja kendi kendine gelmiştir bu kulübe. asıl iki isime değinmek istiyorum;

    1.

    selçuk inan, türkiye ligi'nin en değerli yerli iki oyuncusundan biridir. 2010-11 sezonunun bitiminde, bonservisi elindeyken, kendi takımın avrupa'da yokken, oynadığı takım olan trabzon ve şikeyle şampiyon olduğu henüz açığa çıkmayan fenerbahçe'yle şampiyonlar ligi'ne gitme ihtimali varken, sen adamı kalk galatasaray'a getir, hala saçma sapan eleştiril.

    2.

    fernando muslera dünya kupasında kalesinde devleşmiş, uruguay ile dünya kupası finalinin eşiğinden dönmüş, dünyanın en iyi kalecileri arasında gösterilirken, italya ligi'nin büyük takımlarından lazio'da oynayan kaleciyi getir yine beğenilme.
    yıllardır en kahrolduğumuz iki bölgeye*,selçuk, melo ve muslera getirilmiş hala sen transfer komitesini yerin dibine sokmaya çalışıyorsun. alamadığımız isimlere bakarak bu adamları eleştirmek, insafsızlık. kap'a bildirilip alınamayan oyuncular kaliteli ve revaçta adamlar.üzülmek en doğal hakkımız ama kantarın topuzunu kaçırmamak lazım.
    yarın bugün gelir a. sezgin tarzı adamlar, barış özbek, mustafa sarp, lorik cana, stancu, zapata, serdar özkan gibi futbolcuları yıldız diye izlemek zorunda kalırsın, sonra galatasaray 4-3-3 oynayamıyor, 4-4-2 bizim sistemimiz diye dövünürsün.
App Store'dan indirin Google Play'den alın