• 115
    kısa dönemde bize elmander'i, melo'yu, selçuk'u, ujfausi'yi, eboue'yi, muslera'yı vs. kazandıran becereksiz yönetim(!). arkadaşlar tamam shaqiri'yi hepimiz çok istiyorduk fakat yattı. bende kızgınım içten içe ama yapacak bir şey yok. galatasaray'a yapılan tüm transferi gözden geçirince bu kadar maliyetlisi yok zaten.*

    fakat benim rahatsız olduğum konu transfer hakkında yöneticilerin ve fatih terim'in çok fazla konuşuyor olması. bu kadar dillendirince ister istemez bir sürü olumsuz etkisi olacağına inanıyorum. basel fiyat yükseltebilir, başka kulüpler devreye girebilir ve böyle olunca oyuncu bize gelmek istemeyebilir, taraftar aşırı derecede beklentilerini yükseltebilir, daha aklıma gelmeyen bir sürü negatif faktör. belki de bu kadar dillendirmeseydi hem taraftar az bilgi aldığından hayalkırıklığına uğramayacaktı ve yönetime olan baskı daha az olacaktı örneğin.

    sonuç olarak bu shaqiri transferinden ders çıkaralım ve daha az medyaya bilgi verelim. bence böylesi galatasaray için en mantıklısı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın