• 215
    dün gece itibarıyla twitter'da tt olan yazar arkadaşımız. zamanında hakkında şunu yazmıştım :

    (bkz: #745641)

    şimdi burdan hareketle tekrar bir kaç şey ekleyeceğim. ne demişiz, şeyh uçmaz, mürit uçurur. yahu arkadaş ne bitmez tükenmez transfer açlığı varmış bu taraftarın. ne bitmez tükenmez transfer sevdalısıymış bu taraftar. ulan takımın da lider, en yakın rakibine 4 puan fark atmış. ligin en fazla gol atıp, en az gol yiyen ekibi. takım kötü gitse hadi bu mantıklı ve tamam şu halde bile transfere ihtiyaç var ama bu ne açgözlülük? tüketim dünyanızı seveyim sizin taraftar kere. tüketicisin ve her zaman yeni bir şey istiyorsun. elindekiyle yetinmiyorsun. karşındakinde başka bir şey gördüğünde hemen daha iyisi benim olsun istiyorsun. o yüzden topçu 2 kere kötü oynasa ilk ıslığı sen basarsın, kar yağsa stada gitmezsin. her şeyden şikayet eder, her şeyin en iyisini sen bilirsin. sen de haklısın aslında, ne demişler; (gbkz: "müşteri her zaman haklıdır"). bak arkadaş; ara dönem transfer rekoru karabükspor'da, muptela olduysanız bu kadar transfere, o takıma da destek verin.

    bunun yanında kimse kusura bakmasın ama ben adı transfer duyumcusu olarak çıkmış bir yazar arkadaşımın adının tt olmasından gurur duymadım, başarılarının devamını da bu konuda dilemiyorum. zira bu durum bizim için, yani taraftar için gurur duyulacak bir şey değil. takımın ya da kulübün de menfaatine olduğunu düşünmüyorum. bilgi almak hepimizin hakkı ve bunu en geç resmi site açıkladığında öğreneceksek, afedersiniz ama nedir bu sidik yarışı? 3 haftadır gerek yönetim gerekse fatih terim tarafından bariz konuşulmasına rağmen (gbkz: "shaqiri bitmiş") diye twit attığı için bu arkadaş tt oluyorsa, bunda en büyük etkenin moussa sow'un muhtemel fenerbahçe transferinin dün kap'a bildirilmesi olarak görüyorum. "en uzağa biz işedik" diyen taraftarımız sağolsun. aferin lan.

    güzel kardeşim srfydn, sen bu işten keyif alıyor olabilirsin ama şurdan kazanacağın 2 şakşakçının sana bir şey kazandıracağını sanmıyorum. ne konuşursan konuş, ne duyum veriyorsan ver, buna engel olacak tabii ki ne kuvvetimiz ne de yetkimiz ve hakkımız var ama kulübün zarar göreceği, menfaatine aykırı olacak durumlara girme. bu durumları oluşturacak şeylere sebebiyet verme. senden bir galatasaraylı kardeşin olarak bunu rica ediyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın