• 701
    mevcut ilk 11'leri fena değil, kaliteli bir forvet/santrfor takviyesi "fena değil"den "iyi" seviyesine çıkarır. özellikle de stoch ve yobo-serdar ikilisi düşünüldüğünde. ancak yedek kulübeleri ve bulundukları durum "fena". en basit örnekle; 16 ocak 2012 manisaspor fenerbahçe maçında oyun gidişatını değiştirmesi için sahaya sürülen özer hurmacı'nın bizdeki muadili engin baytar(kapasitesini, yeteneklerini zorladığında, yaratıcılığı ve şuanki form durumu düşünüldüğünde rakip defans için nasıl bir bela olduğunu bilmeyen yok). mevcut forvetlerimizi kıyaslamaya gerek yok bence. fakat dikkat çekmek ve ufak bir kıyas yapmak istediğim mesele şudur ki; 12 ocak 2012 fenerbahçe konya torku şekerspor maçında turu geçebilmeleri için ikinci yarı yapılan değişiklerle as kodroyu sahaya sürmeleri gerekiyor. eminim ki 16 ocak 2012 manisaspor fenerbahçe maçında alex olsaydı daha rahat gol bulurlardı. semih takasını, vefa istanbul'da semt ismi duygusallığını geçiyorum direk bonservisiyle alacaklarını varsayalım, forvet/santrfor takviyesi için düşündükleri isim mert nobre.

    not 1: muslera, eboue, semih, ujfalusi, hakan, kazım(shaqiri), selçuk, melo, emre, elmander, baros(sercan, kazım). yedek kulübesinde taffarel ile birlikte form tutmuş ufuk, sabri, engin, riera, ceyhun, sercan, servet ya da gökhan zan... şu ilk 11 ve yedekler, yekta'nın dönüşü, mertan ve berk, ligdeki en yakın rakibimizin yukarda belirttiğim şartlardaki fenerbahçe olduğu; bunları düşündüğümde "şampiyon belli ikinci kim" demekten kendimi alamıyorum...

    not 2: temiz, adil bir rekabeti hepimiz istiyoruz fakat kendilerini bu hale düşürenlerin arkasında durmaya devam ettikçe daha da beter olsunlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın