resim
Xherdan Shaqiri
Takım:Chicago
Mevki:On Numara
Yaş:32
Boy:1.69
Uyruk:İsviçre
  • 368
    hakkinda yazildigi iddia edilen rapor tahminlerime göre 2-3 sene öncesine ait ve o dönemde sakir su anki cikisini henuz yakalamamisti. ( arda turan'in manisa'ya gittigi dönem gibi dusunun) o dönemde sakir su an sahip oldugu atom karincavucuduna da sahip degildi. dolayisiyla kaynagi, imzali orijinal metni olmadan herseye inanmamak gerekir. simdi cikip barcelona scout ekibinden bir ismin sakir hakkinda yazdigi bir uydurma belge koysam bir gunde takipci sayim binlerce kisi artardi.

    kaldi ki, an itibariyle tranfer piyasasinin gözdesi olan bu cocuk, fatih terim ve ekibi tarafindan seyredilen ve 2011-2012 sezon öncesi transfer döneminden bu zamana imparatorun "dondurma isteyen 5 yasinda cocuk" gibi istedigi bir futbolcudur. böyle bir istegi sezon basinda emmanuel eboue icin de yapmisti. bu israrin ve maliyetli bir cok transfere hayir diyen imparatorun, sakir icin gözunu karartmasinda vardir bir bit yenigi.

    ayni raporu tweetleyen amcam, pesine " yeaae ben yazdim ama, zamaninda bobo'yu izlemeye gelen ingiliz scout ekibi, daha macin ilk yarisinda bobo alinmaz dedi ve ayni macta baki mercimek'i begendi" gibi bir tweet atarak olasi bir sakir patlamasinin da tuy dikme merasimini yapmaktadir.

    bu gözler ne futbolcular, ne genc yetenekler, ne yildizlar seyretti turk liginde. o yuzden sakir terim'in bu denli israrla istedigi bir futbolcuysa birakalim youtube videolarini, sacma sazan.avi twitleri hocamiza guvenelim. sakir adam olmus bir topcudur olmadiysa da terim tornasinda gerekli ayar verilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın