resim
Sercan Yıldırım
Takım:ara verdi
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:34
Boy:1.82
Uyruk:Türkiye
  • 1144
    bir zamanlar 3 büyüklerin kendisi için birbirleriyle yarıştığı genç forvet oyuncusu. ertuğrul sağlam tarafından kadro dışı bırakılmasının ardından biraz gözden düşmeye başladı ve nispeten uygun bir fiyata bize geldi. naçizane fikrim kendisinin son vuruşlarının çok yetersiz olduğu yönünde. attığı çok şık goller var ama bunların çoğu atılabilecek golleri atamayıp atılmayacakları atabildiği maçlarda gerçekleşti. son vuruş konusunda takımdaki rakipleri elmander ve baros'tan çok geride bir görüntü çiziyor. ancak son vuruşlardaki yetersizliğini hızı ve iştahı sayesinde bir nebze kapatabiliyor.

    bunun dışında bence en önemli özelliği pek çok forvet gibi bencil olmayışı. bu onun için çok önemli bir artı. bu sezon, gençler deplasmanında* ceza sahasında eboue'nin önüne yuvarladığı asist olan pas, karabük maçında* baros'a kafayla indirdiği pozisyon, içerideki bursa maçında* son dakikalarda gelen galibiyet golündeki topuk pası, ve yine ilk yarıdaki samsun maçında* elmander'e topukla yaptığı güzel asist kendisinin bireyselliğe dayanmayan oyun karakteri hakkında fikir vermekte. tek top ve hızlı hücum mantığına uygun bir forvet oyuncusu sercan, elbette bu yolda hala eksikleri var.

    bu sezon en büyük şansı, iyi bir takıma katılmış olması ve kendisine sınıf atlatabilecek fatih terim gibi bir hocayla çalışmasıdır. baros'un kasığının yırtılmasıyla birlikte o aradığı beklediği ilk 11 şansı ayağına kadar gelmiştir. önümüzdeki 2-3 maç kendisinin iyi bir yedek mi yoksa gelecekteki banko santraforumuz mu olacağı konusunu açıklığa kavuşturacaktır. dilerim ki bunun farkındadır ve şansını iyi değerlendirir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın