• 14
    hava cidden çok soğuktu. donduk adeta. ama zevkli bir maç oldu.

    maçın başlarında skor uzun süre 0-0'dı. daha sonra golü yedik ve rakip farkı açtı. maçın sonlarına doğru önce beraberliği yakaladık, sonra öne geçtik. ama daha sonra gelen gollere engel olamadık ve 1* farkla kaybettik maçı.

    kazanan takım:

    - atrophy
    - dochtour
    - doktorazminzaferi
    - hunter here no fear
    - oxidiobjectiu
    - weloveyou
    - 3g

    yenilen takım:

    - imdizdar
    - ivelin
    - madman
    - mikrobik aygıt
    - onyedimayıs2000
    - sana entry girebilir miyim
    - zlatan23

    daha önce olduğu gibi*(u: imdizdar akıllı olsun! :() kendi takımımı ve rakibin etkili oyuncularını değerlendireyim kısaca. rakip takımı da o takımın oyuncuları değerlendirsin...

    imdizdar ilerde oldukça etkili ve bencildi. sol ayağıyla çektiği şut sayısı az olduğundan şutları genelde etkiliydi ve takımın gol yükünü çeken isim oldu.

    ivelin iyi mücadele etti. hata da yapmadı. ama maç öncesi beklentileri çok yükseltmişti, bu beklentilerimizin karşılığını alamadık maalesef.

    madman yaptığımız halı saha maçlarında en etkili oynayanlardan biri. çalımsa çalım, passa pas, şutsa şut... bu maçta biraz şanssızdı ve sadece 1 gol atabildi yanlış hatırlamıyorsam, ama önceki maçlarda olduğu gibi yine çok etkiliydi. maçın başında kaledeydi ve hiç gol yemedi. bunun için de ayrıca tebrik etmek lazım kendisini.

    onyedimayıs2000 ve ben yine defansın ortasında birlikte oynadık. birçok atağı kestik, ancak bir yere kadar... ben kalede olduğum zaman savunmada çakılı oynayan bir kişi eksilmiş oluyor ve onyedimayıs2000 zaman zaman yalnız kalıyor. ben de kalede kova, çuval vb. şekillerde tabir edilen tiplerden olduğumdan rakip 5 kere geliyorsa 4'ü gol oluyor. onyedimayıs2000 kardeşimiz kornerlerdeki etkili kafa vuruşlarını da gerçekleştiremedi bu maçta, gözlerden kaçmadı bu durum.

    sana entry girebilir miyim sabri formasıyla mücadele ediyor maçlarda. maç başına 1 gol gibi bir ortalamayla oynuyor galiba. bazen çok iyi çalımlar atıp güzel bir asist yapıyor, bazen de çalım atayım derken değişik şekillerde topu kaybediyor. çok değişik bir oyun tarzı var. ama her zaman için elinden gelenin en iyisini yapıyor.

    zlatan23 bugüne kadarki en etkisiz maçını oynadı, kendisi de söylemiş zaten. maç boyu koşan, basan, ısıran, kayarak müdahaleleriyle etkili olan oyunundan uzaktı, ama zaman zaman yine topu alıp hızlı bir şekilde rakip kaleye kadar gitti tabi, hakkını yememek lazım. bu maçta daha çok pası düşündü, uzun paslarının da etkili olduğunu söylemek lazım.

    rakip takımda öne çıkan iki kişi vardı: dochtour ve weloveyou

    dochtour kaç kurtarış yaptı sayamadık. uzaktan veya yakından fark etmiyor, her şutu çıkarabilecek potansiyeli var. atılan uzun toplarda da ileri çıkarak, kayarak etkili müdahaleler yapıyor. rakip takımın galibiyetinde çok önemli bir pay sahibi.

    söz kalecilere gelmişken söylemeden olmaz, arkadaş yok mu başka kaleci ankara'da? dün anlaştık, gelen diğer kalecinin parasını biz ödeyeceğiz. hem para da imdizdar'a gitmemiş olur böylece.*

    weloveyou çok acayip oynuyor. kendisini görseniz "üflesen uçar lan bu! eki eki eki" dersiniz. 20-30 kilo bi' şey galiba. ama ayaklarına bu kadar hakim başka oyuncu var mı bilemiyorum. özellikle vücudunu hafif sağa veya sola yatırarak attığı çalımlar var ki, sormayın. maç boyu belimiz kırıldı yahu bir o yana bir bu yana... pasları ve şutları da harika. daha ne olsun...

    gelen herkese teşekkürler... bir sonraki maçı bekliyoruz artık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın