resim
Mario Barwuah Balotelli
Takım:Adana Demirspor
Mevki:Santrfor
Yaş:33
Boy:1.89
Uyruk:İtalya
  • 105
    son bombasi bir benzin istasyonunda "herkese benden benzin" diye bagirip benzincideki herkese depolari bedava fullletmek olmus.

    --- alıntı ---

    önceki gün bir benzin istasyonuna giden mario balotelli, o sırada benzincide bulunan tüm araçların depolarını doldurdu, parayı kendi cebinden ödedi.

    manchester city’nin ‘problem çocuk’ golcüsü mario balotelli, oynadığı futbol kadar yaptığı çılgınlıklarla da adından söz ettirmeye devam ediyor. 21 yaşındaki yıldız, son olarak manchester şehrinde bir benzin istasyonunda yaptıklarıyla gündeme geldi. ingiliz basını ve taraftar sitelerinin iddialarına göre, önceki gün lüks spor otomobiliyle bir benzinciye giden balotelli, arabasından inerek “herkes depolarını fulllesin. ücretlerini ben ödüyorum” dedi. italyan golcünün sözleri karşısında önce kısa bir süre şaşkınlık yaşayan vatandaşlar, daha sonra depolarını benzinle doldurdu. balotelli’nin bu davranışını forum sitelerinde yorumlayan ingiliz vatandaşlar, golcü oyuncunun zenginden alıp fakire dağıttığını söyleyerek, 21 yaşındaki futbolcu hakkında “robin hood gibi” yorumunu yaptılar.

    --- alıntı ---

    http://www.spor3.com/...3h.htm#ixzz1jI1PQSkm
App Store'dan indirin Google Play'den alın