resim
Xherdan Shaqiri
Takım:Basel
Mevki:On Numara
Yaş:32
Boy:1.69
Uyruk:İsviçre
  • 227
    benim anladığım bir husus var kendisi hakkında. bu husus şudur ki internette manu, bayern m. gibi takımların kendisiyle ilgilendiği hatta bayern münih'in 15 milyon euro önerdiği yazıyor. eğer doğruysa aynı internette gördüğümüz 12 küsura bize geleceği haberleri bende bir çelişki yaratmakta. adamlar 15 öneriyorsa kulübü niye bize satsın ki! iki haberden biri yalan ama hangisi.....
    eğer gelirse bu ülkede yeni yönetimimiz sayesinde transfer politikasının artık insan gibi şekilllendirildiği ve modernize edildiği ortaya çıkacaktır. artık genç yeteneklere büyük paralar vermemiz vizyon göstergesidir.

    adam başarılı olur olmaz. zaten çok da izleme imkanı bulamadım. hatta netteki videolarında öyle müthiş hareketler ve hatta birkaç gol dışında güzel goller de görmedim. üstüne istatistikleri de çok iyi değil. o yüzden eğer kendisi söylendiği kadar yetenekliyse terimin vs.'nin elinde bir yıldız olabilir. şu anda yıldız olmadığını ve gelirse fırtına gibi esmeme ihtimalinin olduğunu da aklımızda tutalım. hayal kırıklığı yaşamamak lazım.

    ebue geldiğinde yabancı sınırını da terim bir şekilde halleder diye düşünüyorum ama kısa vadede ebue gelene kadar bayağı bir maç sabriyle oynayacağımızı ve bir adet yabancı kontenjanımızın açıldığını da düşünmemiz lazım. 4-4-2 de bozulmaz böylece. sonrası allah kerim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın